« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci
KONCEPTI

Renault 4L e-Plein Air

Koncept e-Plein Air konstruiran je na platformi JP4 (skraćenoj platformi Renaulta 4), karoseriju i dijelove isporučio je partner Melun Rétro Passion, a motor je preuzet iz modela Twizy

Četvorka na struju
Četvorka na struju (Automania)
Više o

Renault

,

e-Plein Air

Povodom proslave desete obljetnice festivala 4L International, Renault je predstavio modernu inačicu modela 4L: Plein Air.

Koncept pod nazivom e-Plein Air rezultat je suradnje odjela Renault Classic, Renault Dizajn i tvrtke Melun Rétro Passiona, stručnjaka za proizvodnju rezervnih dijelova za retro automobile i kolekcije modela proizvedenih između 1950. i 1990., kao što su Alpine, Citroën, Peugeot i Renault, koji je također surađivao na projektu.

Koncept e-Plein Air konstruiran je na platformi JP4 (skraćenoj platformi Renaulta 4), karoseriju i dijelove isporučio je partner Melun Rétro Passion, a motor je preuzet iz modela Twizy. Festival 4L INTERNATIONAL održava se svake dvije godine od 2009., a namijenjen je svim vlasnicima Renaultovih kolekcija te spaja zaljubljenike u Renaultove modele iz svih europskih zemalja.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

27.07.2019. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh