Lifestlye AUTO
KONCEPTI

Ami One Concept

objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci

Citroën obilježava 100 godina inovacije i odvažnosti posvećenih slobodi kretanja tako što je na Salonu automobila u Ženevi 2019. prezentirao Ami One Concept, revolucionarno, posve… više »

ČESTITAMO

VW Buba slavi 85. rođendan

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Prije ravno 85 godina, 22. lipnja 1934. potpisan je ugovor o razvoju KdF-Wagena, slavne Volkswagen Bube, koji je promijenio tijek automobilske industrije. Tog je dana Ferdinand Porsche… više »

TEHNOLOGIJE

Sve o Teslinom autopilotu i više

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Vožnja autocestom, izmjena voznih trakova, parkiranje i još puno toga se očekuje od najmodernijeg automatskog sustava vožnje, pa da vidimo što sve nudi autonomna vožnja Teslinog… više »

NOVOSTI

Tesla Pickup koštat će nešto manje od 50.000 dolara

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Ova je najava za mnoge pravi šok, rekli bismo proizvođače automobila prvenstveno. Zapravo, teško je vjerovati kako bi se najave iz naslova mogle u stvarnosti obistiniti,… više »

NOVOSTI

Total pokreće koncept Total Rubia Truck Centra u Hrvatskoj

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Danas, Total Croatia d.o.o. otvara prvi TRTC servisni centar u Hrvatskoj u sklopu nastavka ulaganja na domaćem tržištu. Cilj TRTC servisnih centara je pružiti podršku Totalovim… više »

ZAPAMTITE!

Sve kamere na hrvatskim cestama

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Nove kamere dolaze na hrvatske ceste, a s njima brze i visoke novčane kazne. Sada objavljujemo kartu Hrvatske koja otkriva na kojima su mjestima smještene kamere za kontrolu… više »

EH, DA...

Autosjedalice su najopasnije - izvan automobila

objavljeno prije 5 godina

Autosjedalice su za automobile i nisu zamjena za kolijevke ili krevetiće, kaže voditelj istraživanja dr. Jeffrey D. Colvin s medicinskog fakulteta sveučilišta Missouri u Kansasu.… više »

FORA

Electra Meccanica Solo - triciklom protiv Tesle?

objavljeno prije 5 godina

Electra Meccanica Solo kanadski je električni tricikl dosega 160 km koji dolazi iz grada Toronto. Po mnogima ovo je najnoviji suparnik Tesle koji košta 15.500 dolara, te… više »

STRUJA

Tesla Y - SUV koji će vladati?

objavljeno prije 5 godina

Prošlo je vrijeme kada je Tesla imao čitavo tržište električnih automobila praktično sam za sebe. U međuvremenu se strujno „natjecanje" probudilo, značajno se… više »

ZVIJERI

Yamaha Sports Ride Concept

objavljeno prije 5 godina

Može li tvrtka koja je specijalizirani proizvođač motocikala uspješno serijski proizvoditi automobil? U biti točnije bi bilo pitati - Što mislite? Ima li motciklistička tvrtka… više »

SAVJETI

Kako se spasiti kad prokliznete na cesti

objavljeno prije 5 godina

U kišnim danima na cesti se često stvaraju duboke lokve, stoga se tada jako povećava opasnost od proklizavanja, što je mnogima poznatije kao akvaplaning. Kod proklizavanja se… više »

STRUJA

Karma Pininfarina GT: dopadljiv električni kupe

objavljeno prije 5 godina

Dobro pogledajte kakav je automobil Karma Revero GT, jer u biti radi se o moderniziranoj verziji serijskog modela Fisker Karma iz 2016. godine. Karma najavljuje kako će uskoro početi prodaja… više »

BRAVO

Jaguar I-Pace je Svjetski automobil 2019.

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Odlične vijesti za Jaguar i njegov automobil Jaguar I-Pace koji je osvojio najprestižnije nagrade u New Yorku. Kao prvo, proglašen je Svjetskim automobilom 2019. (World Car of the Year… više »

LOVA

Uber pronašao ulagače

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Toyota Motor, dobavljač automobilskih dijelova Densa i fond Softbank Vision najavili su da će uložiti milijardu dolara u američku tehnološku kompaniju za posredovanje u uslugama… više »

BUDUĆNOST

Što je bolje: gorivni članci ili baterije?

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Kada se radi o prometu, jedno je sigurno: ni u kojem slučaju neće moći ići i dalje ovako. Ali, kako će izgledati budućnost - to nije sigurno. Ako je suditi po Volkswagenu, odgovor je prilično… više »

skrolaj na vrh