Lifestyle nema prethodne stranice
SAVJETI

Savjeti za njegu kože u proljeće

objavljeno prije 3 sata i 17 minuta

Njega kože u proljeće je ključna kako bismo se prilagodili promjenama temperature, vlažnosti zraka i drugim faktorima koji utječu na našu kožu. Evo nekoliko savjeta o tome kako… više »

Trešnjih sok za kvalitetniji san / Pexels
SAVJETI

Dvije namirnice za bolji san

objavljeno prije 5 sati i 16 minuta

Kao što jako dobro znamo, prehrana igra ključnu ulogu u svakom području našeg zdravlja, što uključuje i zdravlje srca te spavanje. Srećom, postoji mnogo namirnica koje… više »

SAVJETI

Što je zapravo protuupalna prehrana?

objavljeno prije 7 sati i 37 minuta

Čim nešto nije u redu u vašem tijelu, jedna od prvih stvari koje trebate pregledati jest -  imate li možda neku upalu. Naime, nalazi iz eksperimentalnih studija koje su… više »

SAVJETI

Koliko trebate dnevno unijeti proteina da bi skinuli kile?

objavljeno prije 9 sati i 48 minuta

Za početak, da krenemo od početka - proteini su temeljni nutrijenti koji imaju ključnu ulogu u održavanju raznih tjelesnih funkcija, uključujući obnovu mišića, metabolizam i poticanje… više »

EH, DA...

Muškarci, prostata i problemi

objavljeno prije 1 dan

Poteškoće s mokrenjem koje ukazuju na rak prostate mogu se javiti i prilikom upale i dobroćudnog uvećanja pa ih je zapravo teško razlikovati. Simptomi koji se povezuju s rakom… više »

SAVJETI

Pravo je vrijeme za zeleni čaj ;)

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Zeleni čaj je jedna od stvari koju bi trebali svakodnevno uzimati kad želite skinuti višak kilograma - prirodan je antioksidans koji regulira probavu, topi masne naslage i razbuđuje… više »

SAVJETI

Zdrava hrana dobrog okusa? Moguće...

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Svi tražimo hranu koja nas može učiniti zdravijima i koja je ujedno i dobrog okusa. No, ponekad može biti teško pronaći takve namirnice koje nam mogu pomoći u ostvarenju tog cilja.… više »

SAVJETI

Najgore namirnice za grickanje između obroka

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Grickanje je štetno za zdravlje, da budemo kristalno jasni - bilo da se radi o grickanju između obroka ili navečer dok se opuštaju, ljudi posežu za različitim grickalicama. Iako… više »

SAVJETI

Napravite sve da ne bi dobili demenciju

objavljeno prije 2 dana

Demencija je stanje koje se ne može u potpunosti spriječiti - dob, genetika i utjecaji okoliša mogu igrati ulogu. Ipak, određene čimbenike rizika povezane s načinom života možemo… više »

SAVJETI

Kakav je to "najbolji doručak za zdravlje crijeva"?!

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Da ne bi bilo zabune - prehrana korisna za zdravlje crijeva je ključna. Mikrobiom bogat dobrim bakterijama važan je ne samo za pravilnu probavu, već i za imunološko zdravlje,… više »

ZAPAMTITE

4 mirisa koje ne bi smjeli osjetiti u spavaćoj sobi

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

Mirisi u spavaćoj sobi mogu imati dubok utjecaj na naše zdravlje, dobar san i općenito kvalitetu života. Dok neki mirisi mogu pružiti osjećaj ugode i opuštanja, drugi mogu biti… više »

SAVJETI

Evo što ne bi trebali piti ni pod razno

objavljeno prije 3 dana i 3 sata

Naravno da se svjesni utjecaja koji hrana i pića mogu imati na naše zdravlje i tijelo. Ako nismo oprezni, možemo unijeti neočekivanu količinu kalorija, šećera i drugih dodataka… više »

SAVJETI

Koja je najzdravija cjelovita žitarica?

objavljeno prije 4 dana i 4 sata

Dobro znamo da je zdravije odabrati cjeloviti pšenični kruh umjesto bijelog. Cjelovite žitarice doprinose udjelu vlakana u prehrani, što pomaže probavi i igra ulogu u obrani od… više »

SAVJETI

Tri jednostavna savjeta za doživjeti stotu

objavljeno prije 4 dana i 6 sati

Dobra je vijest da to svakako možemo postići ako vodimo zdrav način života. Dakle, ostvarenje ovog cilja zahtijeva posvećenost nizu navika koje koriste našem fizičkom i mentalnom… više »

COOL

Hrana koja vas budi i jača

objavljeno prije 4 dana i 9 sati

Hrvati imaju problema sa spavanjem... čak 18 posto njih ne spavva dobro, a kako bi san trebao biti prioritet ako se želimo probuditi puni energije. No, postoje i neke namirnice koje se… više »

skrolaj na vrh