Lifestyle
KRPICE

Volkswagen ponudio "drugu kožu"

objavljeno prije 16 godina

Dijelovi automobila kao što su bočna ogledala, prednja maska, branici, kvake i spojevi na vratima nakon relativno kratkog vremena počinju pokazivati oštećenja i tragove. Folija,… više »

DIJAGNOZA ŽIVOTA VRIJEDNA

Rak pluća mogao bi se dijagnosticirati putem daha

objavljeno prije 16 godina

Njemački su znanstvenici predstavili metodu koja bi mogla omogućiti otkrivanje raka pluća provjerom vlažnosti daha. Korištenjem nove metode otkrivanja raka pluća pacijenti se ne bi… više »

NAŠE BOROSANE

Borovo predstavilo novu kolekciju za 2009.

objavljeno prije 16 godina

Vukovarsko "Borovo" predstavila je danas novu kolekciju za sezonu proljeće-ljeto za 2009. godinu sa 678 modela muške, ženske, djevojačko-dječačke i dječje obuće pod brandom… više »

Ružičasta soba za kćer Tori Spelling

objavljeno prije 16 godina

Glumica Tori Spelling koja se proslavila ulogom Donne u seriji za mlade ‘Beverly Hills 90210’ koja je žarila i palila 90-ih godina, za svoju nedavno rođenu kćer Stellu želi sve… više »

Najviša zgrada na svijetu ima 509 metara i 101 kat

objavljeno prije 16 godina

Portal LiveScience ovih je dana objavio listu najviših zgrada na svijetu. Na prvom mjestu je zgrada Taipei 101 u Tajvanu, sagrađena 2004. godine. Visoka je 509 metara, a ima čak 101… više »

SAD: Zubari već uzimaju matične stanice iz zubiju

objavljeno prije 16 godina

Znanstvenici su uspjeli kreirati matične stanice iz tkiva koje je uzeto iz izvađenog umnjaka desetogodišnje djevojčice. Otkriće japanskih znanstvenika olakšat će čuvanje… više »

Pretprodaja Golf

Golf VI u prodaji od 16.500 eura

objavljeno prije 16 godina

Novi VW Golf šeste generacije ima službene cijene u Njemačkoj i već se primaju predbilježbe.Ponuđene su verzije Golfa VI sa četiri benzinska (1,4 80 KS, 1,6 102 KS, 1,4 TSI 122 KS i… više »

Citroën C3 Pluriel kao spaček 2CV Charlestone

objavljeno prije 16 godina

Citroen C3 Pluriel Charlestone ima isti dizajn i boje kao legendarni model 2CV Charleston - spaček. Ovaj model će uzburkati romantičarske duše, a obilježit će proslavu 60 godina… više »

Megane treće generacije opasan konkurent Golfu VI

objavljeno prije 16 godina

Na Salonu automobila u Parizu, od 4. do 19. listopada Renault će predstaviti jednog od najjačih konkurenata Golfa VI (koji će također biti predstavljen u Parizu) - Megane treće generacije.… više »

Veliki povratak stare automarke Talbot!

objavljeno prije 16 godina

Peugeot namjerava uvesti na tržište novu marku automobila koja bi ponudila jeftine aute kao što je to uspjelo Renaultu sa rumunjskom Dacijom. Francuskom proizvođaču na… više »

OČINSTVO U POZNIM LJETIMA

Djeca starijih očeva sklonija obolijevanju od manične depresije

objavljeno prije 16 godina

Kod osoba, čiji su očevi bili stariji od 55 godina u trenutku njihova začetka, rizik od razvoja manično-depresivne psihoze viši je nego kod osoba čiji su očevi bili mlađi, ustvrdili su… više »

GADAN PROTIVNIK

Vježbe mogu odgoditi pojavu Alzheimerove bolesti

objavljeno prije 16 godina

Redovno vježbanje, poput hodanja, poboljšava pamćenje osoba starijih od 50 godina koje pate od blagog pada mentalnih sposobnosti, prema istraživanju australskih znanstvenika… više »

Mozak treba nove živčane stanice da bi funkcionirao

objavljeno prije 16 godina

Odrasli mozgovi trebaju stalnu opskrbu novim živčanim stanicama da bi mogli provoditi funkcije poput mirisa i sjećanja, pokazao je pokus s miševima u Japanu. Premda su znali da odrasli… više »

Četiri milijuna dolara za uživanje u minimalizmu

objavljeno prije 16 godina

Za prekrasnu bijelu kuću koja je smještena u Paradise Pointu, blizu australske Zlatne obale, vodeći arhitekti kažu da je pravi primjer onoga što moderna arhitektura može… više »

Parada premijera na autosalonu u Moskvi

objavljeno prije 16 godina

U  Moskvi do 7. rujna traje autosalon na kojem svjetsku premijeru ima veliki broj modela. U ruskoj metropoli su naime lansirani redizajnirani Audi A6, Audi RS6 sedan, BMW X5 Security,… više »

skrolaj na vrh