Lifestyle nema prethodne stranice
KAVICA

Najzdravija kava na svijetu je...

objavljeno prije 4 sata i 41 minutu

Znate li zašto stručnjaci često pomažu ljudima koji žele izgubiti salo na trbuhu? Zato što se ova vrsta sala, također poznata kao visceralna mast, može nakupiti i dovesti do… više »

SAVJETI

Što bi trebali napraviti nakon gableca?

objavljeno prije 9 sati i 14 minuta

Nije tajna da hodanje ima puno dobrih učinaka na naše zdravlje. Dok jedni tvrde da šetnja nakon obroka smanjuje rizik od razvoja dijabetesa tipa 2, drugi je vole zbog njezinih… više »

SAVJETI

Što je loš doručak?

objavljeno prije 11 sati i 12 minuta

Doručak je vrlo važan i treba biti zdrav kako bi mogli krenuti u dan na pravi način, no, jednako tako mogu imati štetne učinke na naše zdravlje, osobito kada je riječ o… više »

SAVJETI

Dvije namirnice koje sigurno skidaju kile

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Svaki dan slušamo koju bismo hranu trebali izbjegavati ako želimo očuvati cjelokupno zdravlje, osobito ako pokušavamo smršavjeti. Ipak, određena hrana može nam pomoći u… više »

DIY

Viseće košare s pelargonijama

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Ako ste se zasitili klasične sadnje biljaka i postavljanja uvijek na isto mjesto, možda je vrijeme za isprobavanje novih ideja. Jednostavne za sadnju i zahvalne za održavanje, pelargonije… više »

SAVJETI

Doručak za zdrave zglobove

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

Godine i ozljede su stvari izvan naše kontrole koje mogu igrati ulogu u zdravlju zglobova. Međutim, na prehranu itekako imamo utjecaj. "Prehrana može igrati značajnu ulogu u… više »

SAVJETI

Začini za kognitivno zdravlje

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

Stvar je zapravo vrlo jednostavna - ako želimo raditi na svom kognitivnom zdravlju, u prehranu možemo uključiti razne namirnice koje su odlične za naš mozak. Ponekad je to samo… više »

DORUČAK

Zobene pahuljice - doručak za zdravlje

objavljeno prije 2 dana i 11 sati

Zašto je doručak važan? Zato da dobijete potrebnu energiju za početak dana, i to na zdrav i kvalitetan način. Stoga, prije svega, zobene pahuljice su pune vlakana i dulje će vam… više »

ZNATE LI?

Što je pekmez, što marmelada a što džem, znate li?

objavljeno prije 3 dana i 1 sat

Džemovi, marmelade i pekmezi najčešće se konzumiraju tijekom kišnih jesenskih i hladnih zimskih dana. Marmelade, džemovi i pekmezi imaju zajedničkih karakteristika; proizvode se… više »

NARAVNO

Maslinovim uljem protiv demencije

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

"Pojačana konzumacija maslinovog ulja povezana je sa smanjenim rizikom od smrti uzrokovanih demencijom, bez obzira na ukupnu kvalitetu prehrane", zaključak je tima Fakulteta za javno… više »

MLJAC

Najbolje voće za srce

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Kojem voću dati prednost tijekom dana? Ako pitate kardiologe, odgovor glasi: bobičastom voću, jabukama i bananama. "Bobičasto voće ima posebno visok sadržaj antioksidansa i vlakana. Osim… više »

SAVJETI

Proljeće je tu... a i peludna groznica lupa...

objavljeno prije 3 dana i 11 sati

Za neke to znači početak frustrirajućih i iscrpljujućih simptoma peludne groznice. Stanje, poznato i kao alergijski rinitis, uzrokuje alergijsku reakciju na pelud. Najzastupljenije je u… više »

MLJAC

Proljetna torta s jagodama za Majčin dan

objavljeno prije 4 dana i 3 sata

Početak svibnja posvećen je majkama - osobama koje nas uče bezuvjetnoj ljubavi, strpljenju i snazi. Ovaj vikend, kada se obilježava Majčin dan, idealna je prilika da im kroz slatko… više »

SAVJETI

Hrana za kosu

objavljeno prije 4 dana i 7 sati

Dakle, već se malo ušli u godine, a imate sve manje kose na glavi - gubitak kose javlja se kod mnogih ljudi i može biti uzrokovan raznim čimbenicima poput nedostatka željeza,… više »

SLANO

Slane grickalice koje možemo jesti

objavljeno prije 5 dana i 1 sat

Slane grickalice popularan su međuobrok u kojem mnogi uživaju. Nude hrskavost i ukusan okus kojemu je teško odoljeti. Međutim, najpopularnije slane grickalice su istovremeno vrlo… više »

skrolaj na vrh