« Život
objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana
HMM ;)

Gdje imate šansu, u Lotu ili Eurojackpotu?

Sanjate o velikom dobitku? Igre na sreću poput Lota i Eurojackpota nude šansu za životni preokret, ali gdje imate bolje izglede?

Gdje su vam veće šanse?
Gdje su vam veće šanse? (Arhiva)
Više o

loto

,

Eurojackpot

Oboje su igre na sreću, no jedna igra ima veću prednost od druge. Vaše šanse za dobitcima se isto tako mogu primijeniti ukoliko koristite neke strategije igranja. No prva stvar na koju biste trebali obratiti pozornost su rezultati vaših listića. 

Najprije idite na https://lottopark.com/hr/rezultati/eurojackpot/ kako biste pogledali rezultate Eurojackpot a i pogledajte koji brojevi se najčešće ponavljaju, ili koji brojevi se skoro nikad ne pojavljuju. Na ovaj način ćete dobiti dublji uvid u vaš listić i imate ćete bolji ugled u buduće igre, te možda i pogodite koji broj.

Pogledajmo šanse za osvajanje u obje igre i faktore koje treba razmotriti prilikom donošenja odluke. 

Šanse za osvajanje Jackpota i Lota

Šansa za osvajanje glavne nagrade u Lotu je 1 u 13.983.816, dok je u Eurojackpotu 1 u 95.344.200. 

To znači kako je statistički mnogo vjerojatnije pogoditi sve brojeve u Lotu. Međutim, treba uzeti u obzir i vrijednost jackpota. Jackpot u Eurojackpotu obično raste brže i može dostići znatno veće iznose od najveće nagrade u lotu.

Šanse za osvajanje nižih nagrada također se razlikuju. Općenito, šanse za osvajanje nižih nagrada su veće u Lotu, ali vrijednost tih nagrada je obično manja. Pravu vrijednost nagrada na lotu možete pogledati na https://lottopark.com/hr/rezultati/lotto-at/.

Faktore koje trebate razmotriti prilikom igranja Eurojackpota i Lota 

Ovdje se ne radi samo o šansama za osvajanje velikih nagrada, već i o drugim faktorima koji mogu biti ključni . Evo nekoliko drugih važnih stvari koje treba imati na umu:

  • Cijena listića: Listići za Eurojackpot su obično skuplji od listića za Loto.

  • Dostupnost igre: Loto je dostupan u mnogo više zemalja nego Eurojackpot.

  • Veličina jackpota: Vrijednost glavne nagrade u trenutku igranja može utjecati na vašu odluku.

  • Osobne preferencije: Možda imate osobne preferencije u vezi s brojevima koji se izvlače i rasponom brojeva iz kojih birate.

Dodatne strategije za povećanje šansi za osvajanje dobitaka

Osim poznavanja kolike su vam šanse za osvajanje na Lotu ili Eurojackpotu, trebate uzeti u obzir i neke strategije koje možete primijeniti kako biste poboljšali svoje šanse za osvajanje:

1. Igrajte sustavno: Umjesto da igrate samo jedan skup brojeva, možete igrati više različitih kombinacija brojeva. Na ovaj način možete povećati vaše šanse za osvajanje velikih nagrada, ali i troškove igranja.

2. Igrajte brojeve koji se često/rijetko biraju: Iako je statistički svaki broj jednako vjerojatno da će biti izvučen, neki brojevi se biraju rjeđe/češće od drugih.

3. Pratite rezultate Lota i Eurojackpota:: Praćenje prošlih rezultata može vam dati uvid u to koji brojevi se češće ili rjeđe izvlače. Međutim, važno je zapamtiti da prošle rezultate ne utječu na buduće izvlačenje.

Zaključak

Teško je definitivno reći koja je igra bolja, jer ovisi o vašim prioritetima. Ako tražite veću šansu za osvajanje i ne protivite se manjim nagradama, Loto bi mogao biti bolji izbor. Međutim, ako vas više privlači potencijalno ogromni jackpot, Eurojackpot bi mogao biti vaša igra.

Bez obzira na to koju igru izaberete, važno je igrati odgovorno. Odredite budžet za igre na sreću i pridržavajte ga se. Igre na sreću bi trebale biti zabavna aktivnost, a ne način za brzo bogatstvo.

Uživajte u igri, ali igrajte odgovorno!

15.05.2024. 15:00:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    15.05.2024. 16:52
    ne igram a da igram izgubio bi 9999 puta
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh