Lifestyle nema prethodne stranice
KENWOOD GO

Idealna za uštedu prostora u kuhinji

objavljeno prije 12 sati i 41 minutu

Stigla je Kenwood GO kolekcija kuhinjskih uređaja, koja će oduševiti sve ljubitelje kuhanja i praktičnih rješenja. Kao što i samo ime sugerira, kolekcija je dizajnirana s… više »

JUICEFAST

Otključajte zdravstvene benefite uz Juicefast detox sokove

objavljeno prije 15 sati i 24 minute

U ubrzanom ritmu današnjeg života, svakodnevno se suočavamo s izazovima očuvanja zdravlja, energije i dobrog osjećaja. Nepravilna prehrana, stres i nedovoljna fizička aktivnost… više »

COOL

Priče zaposlenika i brošura sa savjetima

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Sve veći izazov s kojim se poslodavci danas suočavaju jest privlačenje i zadržavanje kvalitetnih zaposlenika. Kompanija Nestlé u Hrvatskoj godinama brine o svojim zaposlenicima… više »

NIVEA

Vrijeme je da istaknete sjaj svoje kože

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Bilo uz pomoć pravilne njege kože ili šminke, žene svakodnevno vode bitke same sa sobom kako bi pronašle ono što im najviše odgovara kako bi njihova koža zasjala.… više »

SAVJETI

Izbjegnite probleme s tlakom

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

Ako se ne kontrolira, visoki krvni tlak može izazvati različita opasna zdravstvena stanja, stoga ga je potrebno kontrolirati i u skladu s njime prilagoditi životni stil. Promjene se mogu… više »

SAVJETI

5 navika koje zadržavaju kile na vama ;)

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Mršavljenje zahtijeva naporan rad, predanost, čvrstu motivaciju i izradu plana koji najbolje odgovara vašim potrebama. Nema veze razmišljate li tek ili ste već u procesu… više »

SAVJETI

Dvije namirnice za odlično zdravlje

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Za bolju probavu i metaboličke procese, važno je konzumirati namirnice koje potiču zdravu crijevnu mikrofloru, podržavaju zdravu probavu i pomažu u upravljanju tjelesnom težinom. Stoga su… više »

SAVJETI

Trebamo li ujutro spremiti krevet?

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Spremanje kreveta ujutro je tema koja izaziva različite reakcije. Neki ga smatraju neizostavnim dijelom jutarnje rutine, dok drugi smatraju da je to nepotreban zadatak. Obje strane imaju… više »

SAVJETI

Što bi mogli jesti navečer?

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

Došla je večer, a vi ste gladni (iako ste relativno nedavno ručali...). Dakle, ovo je čest problem za sve one koji paze na svoju liniju. Mnogi vjeruju da jedenje kasno navečer može… više »

SAVJETI

Okus ove posebne kave razvijao se više od 20 godina

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Zamislite šalicu kave koja donosi bogatstvo aroma cvijeta naranče i svježine citrusa, savršeno balansirane tako da će zaintrigirati i najzahtjevnije ljubitelje kave. Upoznajte… više »

SAVJETI

Jednostavno - kako doživjeti stotu?!

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Postoji obilje informacija o dugovječnosti, poput kuharica, znanstvenih članaka i savjeta dostupnih putem brzih pretraga, količina podataka može biti preplavljujuća. No, postoje jednostavne… više »

SAVJETI

Sjemenke bundeve su pravo zlato za zdravlje

objavljeno prije 4 dana i 7 sati

Popularna grickalica u jesenskom razdoblju, sjemenke bundeve bi trebale biti na svakom jelovniku. Iako su najpopularnije u jesenskim mjesecima, ove sjemenke mogu se konzumirati tijekom cijele… više »

MA DA?

Ako želite mišiće, trebaju vam - suhe šljive

objavljeno prije 4 dana i 10 sati

Naravno da svi želimo izgledati lijepo, a jedan segment toga su i mišići. No, ne bi smjeli zaboraviti prehranu, preciznije, jedan dio plana prehrane koji pruža tijelu potrebne hranjive… više »

COOL

Zdrava jutarnja navika

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

Jutarnje šetnje u prirodi mogu postaviti odlične temelje za bolje upravljanje stresom i  anksioznošću u ostatku dana. Njezin savjet poklapa se i s nekoliko… više »

SAVJETI

Zašto bi bamiju/okru trebali staviti na svoj jelovnik

objavljeno prije 4 dana i 17 sati

Bamija ili okra je biljka potiče iz tropskih područja Afrike i Azije, postala je popularna širom svijeta zbog svog jedinstvenog okusa i raznovrsnih načina pripreme, a u žargonu je… više »

skrolaj na vrh