Kultura
PARTY

Zagrijte se za Fatboy Slima na Smells like 90's

objavljeno prije 13 godina

Smells Like 90's Party u organizaciji Twilight Promotiona je spektakl koji će vas kroz audio-video vremeplov odvesti u lude 90-te i prirediti nezaboravnu zabavu u petak 1.srpnja u zagrebačkom… više »

FESTIVAL ČIPKE

Čipkarice iz Hrvatske osvojile prvo mjesto na festivalu čipke

objavljeno prije 13 godina

Na festivalu čipke održanom u gradu Vologda u Rusiji naši predstavnici osvojili su prvo mjesto u konkurenciji 10 zemalja te 36 ruskih regija, javlja Hina. Isto tako, primjerak… više »

28. 6. 2011.

Knjiga dana - Sharon Salzberg: Istinska sreća

objavljeno prije 13 godina

Ne postoji prikladnija osoba koja bi mogla početnicima, ali i osobama koji su već upoznati s meditacijom predstaviti osnove meditacije kao i sve pozitivne učinke koje ona donosi od Sharon… više »

KREONTOVA ANTIGONA

Izvedbe drame "Kreontova Antigona" u Francuskoj i Belgiji

objavljeno prije 13 godina

Početkom srpnja u Belgiji i Francuskoj na flamanskom i francuskom jeziku bit će izvedena drama „Kreontova Antigona", hrvatskog pisca i književnika Mire Gavrana, javlja Hina. U režiji… više »

KRALJ POPA

Jakna Michaela Jacksona prodana za 1.8 milijuna dolara

objavljeno prije 13 godina

U nedjelju je na dražbi održanoj na Beverly Hillsu povodom druge obljetnice smrti „kralja popa" za 1.8 milijuna dolara prodana crveno-crna jakna koju je nosio Michael Jackson u svom… više »

STAND UP

Tjedni raspored Studija smijeha 27. lipnja - 3. srpnja

objavljeno prije 13 godina

27.06. u 20.30h "I hate Mondays open mic night" - Veliko Finale - Zatvaranje sezone! Open Mic Night pod imenom "I hate Mondays" je večer gdje se već 5. sezonu rađaju komičari. Večer otvorena… više »

27. 6. 2011.

Knjiga dana - grupa autora: Svijet glazbe

objavljeno prije 13 godina

Ova knjiga na zabavan i zanimljiv način predstavlja povijest glazbe i njezine stvaratelje od prvih ritmova do elektronske glazbe. U njoj ćete pronaći puno toga o različitim glazbenim… više »

COOL STRANICA

Tražite dobru glazbu? Posjetite They Shoot Music - don't They

objavljeno prije 13 godina

They shoot music - don't they zanimljiv je i hvale vrijedan projekt kojeg je pokrenula skupina entuzijasta iz Beča. Radi se o internet stranici na kojoj se nalaze glazbeni videi s… više »

NU METAL

Korn sutra u Domu sportova

objavljeno prije 13 godina

Sutra će u Domu sportova nastupiti će legendaran nu metal bend KORN. Svoju europsku turneju započeli su 26. svibnja u Bjelorusiji, a u Zagrebu će nastupiti po drugi puta u ponedjeljak, 27.… više »

PARTY

Sander Van Doorn na Enter festivalu

objavljeno prije 13 godina

Uz do sada najavljene velikane, švedskog mafijaša Axwella i Laidback Luke-a, Enter festival predstavlja i trećeg izvođača koji se redovito pojavljuje u samom vrhu top… više »

PARTIJANA

Predstavljen Labin Summer Festival

objavljeno prije 13 godina

Sinoć u ponoć, putem kanala društvenih mreža, predstavljen je sedmodnevni program novog europskog ljetnog festivala, čiji su domaćini biseri Mediterana, srednjovjekovni Labin i … više »

FZFF

Smrt hodala po centru Zagreba

objavljeno prije 13 godina

Nakon proslotjednih mumija, ovu subotu centar grada ponovno su pohodile dvije nove neobične i strašne spodobe: zamaskirane pod crnim kukuljicama, dvije Smrti danas prijepodne mirno su… više »

U Pay Your Tax 2

U2 konačno debitirao na Glastonburyju

objavljeno prije 13 godina

Iako je vrijeme bilo tradicionalno irsko, dakle kiša je lijevala kao iz kabla, na Glastonburyju je priređen pravi spektakl. Irska rock grupa U2 sinoć je napokon debitirala na… više »

ROMANTIČNA KOMEDIJA

Novi film Woodyja Allena "Midnight in Paris" oduševio Amerikance

objavljeno prije 13 godina

Distrubiter Sony Pictures Classics objavio je da je najnoviji film Woodyja Allena "Midnight in Paris" postao ovog tjedna njegov najuspješniji film u Sjevernoj Americi u zadnjih 25… više »

TVORNICA KULTURE

Ženski bendovi u Tvornici 1. srpnja

objavljeno prije 13 godina

Tvornica se odlučila za vrelo ljeto, organizacija nastupa ne miruje, tako da već 1. srpnja dolaze dva ženska benda koja će pokazati kako nježniji spol može žestoko prašiti rock.… više »

skrolaj na vrh