« Film
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
BOX OFFICE

“Hobit” ostao broj 1 u američkim kinima

Nakon deset dana prikazivanja i novih 31,4 milijuna u proteklom vikendu „Hobit: Smaugova pustoš" već je stigao do 127 milijuna dolara u američkim kinima

Hobit i dalje vlada
Hobit i dalje vlada (Arhiva)
Više o

box office

,

Hobit: Smaugova pustoš

Usprkos padu gledanosti većem od 55 posto, novog „Hobita" niti četiri nova jaka naslova nisu uspjela izgurati s vrha američkog box officea. Nakon deset dana prikazivanja i novih 31,4 milijuna u proteklom vikendu „Hobit: Smaugova pustoš" već je stigao do 127 milijuna dolara u američkim kinima.

Nove pustolovine blesavog televizijskog voditelja kojeg igra Will Ferrell u filmu „Andhorman 2: The Legend Continues" idu uhodanim stazama prethodnika, od kojeg je doduše prošlo već skoro deset godina. Iako se početkom vikenda činilo da bi na otvaranju mogao prešišati čak i "Hobita", na kraju se ipak morao zadovoljiti časnim drugim mjestom s prihodom od 26,7 milijuna dolara.

Disneyjev crtiće „Snježno kraljevstvo" palo je na treće mjesto, a najugodnije iznenađenje vikenda je film „Američki varalice" koji je s prihodom od 19,1 milijuna dolara nadmašio očekivanja, za razliku od filma „Kako je spašen gospodin Banks" koji je s 9,3 ozbiljno podbacio.

Cijeli izvještaj s američkog box officea možete pročitati na portalu Nemilosrdni gadovi.

23.12.2013. 12:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh