Kultura
KLUB

Pink Champagne u Hvar donosi erotični duh Pariza

objavljeno prije 12 godina

Upravo tamo ovo ljeto, od 20. lipnja vladat će ekstravagantni i senzualni duh Pariza 20-tih i 30-tih godina u koji će nas uvesti najbolje europske umjetnice cabareta i burleske. One će… više »

50 SHADES OF GREY

Angelina Jolie režira erotski film

objavljeno prije 12 godina

Budu li razgovori koje vodi s predstavnicima Universal Picturesa uspješni, slavna holivudska glumica Angelina Jolie mogla bi postati redateljica filmske adaptacije erotskog romana… više »

TOP DESTINACIJA

Lonely Planet nahvalio Garden Tisno

objavljeno prije 12 godina

Jedan od najpoznatijih svjetskih turističkih vodiča Lonely Planet uvrstio je u svom izdanju za lipanj Garden Tisno kao jedan od deset prijedloga za brzi bijeg na neko drugo mjesto. Uz… više »

HIPODROM

Ostalo još par tisuća ulaznica za RHCP

objavljeno prije 12 godina

RHCP manija i dalje trese Hipodrom i pitanje je hoće li biti dovoljno ulaznica za sve zainteresirane iz zemlje i inozemstva. Prodaja je nakon najave koncerta krenula sumanuto, malo se… više »

BACK TO THEATRE

Rowan Atkinson vraća se na West End

objavljeno prije 12 godina

Rowan Atkinson, popularna Crna guja i Mr. Bean, očito se lagano zamorio na televiziji i filmu pa se odlučio vratiti na kazališne daske. Nakon što je prošle godine… više »

SPEKTAKL U ARENI

Još samo 1000 ulaznica za koncert Stinga

objavljeno prije 12 godina

Za koncert Stinga, 27. lipnja u zagrebačkoj Areni u prodaji je ostalo još samo 1000 ulaznica! Podsjećamo da je prošli tjedan, zbog velike zainteresiranosti za koncert, dodana… više »

PUCAO SI U PRSA?

Preminuo bivši član Fleetwood Maca Bob Welch

objavljeno prije 12 godina

Policija iz američkog grada Nashvillea javlja kako je bivši gitarist i pjevač grupe Fleetwood Mac Bob Welch pronađen mrtav u svom stanu, a prema neslužbenim podacima, Bob si je… više »

PRIZNANJE

CNN uvrstio INmusic u 50 najboljih festivala na svijetu

objavljeno prije 12 godina

CNN International u svom je članku odabrao i preporučio 50 najboljih svjetskih glazbenih festivala, među koje je uvršten i INmusic festival u Zagrebu! Među nabrojanim festivalim nalaze… više »

CURTAIN

Otkopano šekspirijansko kazalište u Londonu

objavljeno prije 12 godina

Britanski arheolozi otkrili su u Londonu ostatke drvenog kazališta Williama Shakespearea iza jednog puba u Shoreditchu u istočnom Londonu, prenosi BBC. Vjeruje se da su u… više »

BIJELI CIKLUS

Veličanstveni finale sezone uz Händelova Mesiju

objavljeno prije 12 godina

U srijedu 6.6. Zagrebačka filharmonija zaključila je 140. jubilarnu sezonu i za tu prigodu u povodu Tijelova pripremila veliku svečanost glazbe: veličanstveni glazbeni ep - oratorij Mesija… više »

VODNJAN

Jinxi i Shapeshiftersi na LMC Music Festivalu

objavljeno prije 12 godina

Početak ljetne sezone u LMC clubu obilježavaju nastupi mnogobrojnih imena hrvatske pop i rock scene te partiji na kojima gostuju najpoznatiji DJ majstori iz cijelog svijeta. U sklopu LMC… više »

1920. - 2012.

Preminuo Ray Bradbury

objavljeno prije 12 godina

Ray Bradbury, legendarni pisac znanstvene fantastike preminuo je danas u svom stanu u Los Angelesu. Kultni status među ljubiteljima žanra zaradio je sjajnim romanom Fahrenheit 451 i zbirkama… više »

KINOBLAGAJNE

Amerikanci pohrlili u kina vidjeti "Snjeguljicu i lovca"

objavljeno prije 12 godina

Vrh sjevernoameričke ljestvice najgledanijih filmova zauzeo je film „Snjeguljica i lovac", zaradivši 56,2 milijuna dolara prvog vikenda prikazivanja, prenosi Hina. Taj težak i… više »

KONCERT

Nove ulaznice za Stinga puštene u prodaju

objavljeno prije 12 godina

Za koncert Stinga, 27. lipnja u zagrebačkoj Areni u prodaju su puštene ulaznice na gornjoj tribini po cijeni od 250 kuna. Iz produkcijskih razloga, broj ulaznica na gornjoj tribini je… više »

FESTIVAL

New Order stiže na INmusic festival

objavljeno prije 12 godina

NEW ORDER je osnovan još 1980. godine nakon smrti Iana Curtisa, pjevača legendarnog manchesterskog benda Joy Division. Ostali članovi, sa gitaristom Bernardom Sumnerom, koji je preuzeo… više »

skrolaj na vrh