« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
SPEKTAKL

Otkačeni Igudesman i Joo stižu 9. prosinca u Lisinski

Violinist Aleksej Igudesman i pijanist Hyung-ki Joo, poznatiji kao Igudesman&Joo, osvojili su svijet atraktivnim nastupima u kojima kombiniraju klasičnu glazbu, komediju i kazalište

Igudesman&Joo imaju sjajan show
Igudesman&Joo imaju sjajan show (Lisinski)
Više o

ulaznice

,

KD Vatroslav Lisinski

,

koncert

,

Igudesman&Joo

,

Aleksej Igudesman

,

Hyung-ki Joo

Otkačeni, duhoviti, a izuzetni glazbenici - to su IGUDESMAN I JOO! Nakon velikog uspjeha 2011. i 2013. godine svjetska glazbena atrakcija pod nazivom Igudesman&Joo, 9. prosinca 2014. ponovo dolaze s koncertnim projektom "A Little Silent Night Music".

Za sebe kažu da 'žive u zemlji YouTubea', gdje su njihovi klipovi u kratkom vremenskom razdoblju postigli milijunske klikove!

Violinist Aleksej Igudesman i pijanist Hyung-ki Joo, poznatiji kao Igudesman&Joo, osvojili su svijet atraktivnim nastupima  u kojima kombiniraju klasičnu glazbu, komediju i kazalište. Njihovi koncerti jamče odličnu zabavu, ali i vrhunsko muziciranje!

 Obrazovali su se na prestižnoj engleskoj školi Yehudi Menuhin gdje su stekli vrhunsko klasično obrazovanje. Često im se na pozornici pridruže simfonijski orkestri pa čak i svjetske muzičke zvijezde ili glumci - John Malkovich, Mischa Maisky, Julian Rachlin i Roger Moore. Osim što nastupaju i na stadionima, gostovali su i u najprestižnijim dvoranama svijeta kao što su Kennedy Center u Washingtonu i Carnegie Hall u New Yorku.

Igudesman i Joo unose nadrealno u koncertnu dvoranu! Vrlo su muzikalni, angažirani i neizmjerno zabavni! - Terry Jones, komičar (Monty Python).

Dvojica vrhunskih glazbenika te možda najgenijalnijih zabavljača koje sam imao prilike gledati. Svaki njihov nastup nasmije me do suza, a istovremeno budem dirnut njihovim iznimnim muziciranjem. Kupili su me, njihov sam obožavatelj! - Julian Rachlin, violinist

Igudesman i Joo nisu samo glazbeni virtuozi, već i majstori komedije. Sve što dotaknu, pretvara se u zlato. Očaraju me svakom svojom izvedbom.  - Mischa Maisky, violončelist.

03.12.2014. 11:55:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh