« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
KONCERTI

Rasprodan Koncert za Karla Josipe Lisac

Ovogodišnji Josipin “Koncert posvećen Karlu Metikoš”, koji će se održati u Velikom pogonu Tvornice kulture u srijedu, 10. prosinca je službeno rasprodan

Josipa će pjevati pred punom Tvornicom
Josipa će pjevati pred punom Tvornicom (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

Josipa Lisac

,

koncert

,

koncert za Karla

Najveći i najbolji zagrebački klub dočekuje Josipu Lisac u novom ruhu nakon punih 11 godina. Posljednji put "Koncert posvećen Karlu Metikošu" održan u klubu u Šubićevoj bio je davne 2003. godine.

Josipa je prošle godine proslavila 40 godina od objave albuma "Dnevnik jedne ljubavi" nastupajući diljem regije i inozemstva, na rasprodanim koncertima koji su uključivali dva gostovanja u KD Vatroslav Lisinski, svirke u Sava centru u Beogradu, pulskoj Areni, Šibeniku, Opatiji, Osijeku, Skopju i mnogim drugim gradovima.

Zagrebačka publika imat će još jednom priliku uživati u interpretacijama najvažnijih skladbi iz više od četiri desetljeća Josipine impresivne karijere: "Dok razmišljam o nama", "Na na na na", "Vjerujem ti sve", "Magla", "O jednoj mladosti", "Hir, hir, hir", "Ležaj od suza", "Danas sam luda", "Ja bolujem" i mnogim drugima. Naravno, I ovaj put bit će u pratnji svog moćnog benda u sastavu Gojko Tomljanović, Josip Grah, Borna Šercar, Davor Črnigoj i Borna Šercar.

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

 

05.12.2014. 10:09:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh