Kultura
NOVI FILMOVI

Što gledati u kinima ovoga ljeta?

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Tijekom ovih sparnih ljetnih dana većina meterologa preporučuje da ostanemo kući, upalimo klimu i uživamo u hladnoći dok možemo. Ali, odlazak u kino nikome neće naškoditi, osobito zbog… više »

NOVIGRAD

Završilo najbolje i najposjećenije izdanje Parkfesta

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Od 29-30.06. u Novigradu (istarskom) održan je 7. Parkfest, na kojemu se izredalo ukupno 9 bendova. Prvi dan dvodnevnog rock festivala koji se održava u parku novigradske biskupije,… više »

FZFF

Juan i živi mrtvaci u ljetnom kinu Tuškanac

objavljeno prije 12 godina

Nekoliko stupnjeva hladnija Ljetna pozornica na Tuškancu, odlična crna komedija UBOJICA JOE i intrigantni triler MALE SMRTI u subotu je privuklo mnoštvo gledatelja drugog dana… više »

DRUGI DAN

Franz Ferdinand furiozno zatvorio INmusic

objavljeno prije 12 godina

INmusic je, unatoč recesiji i problemima, završio kao dobar i velik festival nastupom Franz Ferdinanda na Main Stageu u subotu. Petnaestak tisuća posjetitelja trećeg je dana imalo… više »

PARTIJANA

Prvi dan Hideout festivala premašio sva očekivanja domaćina!

objavljeno prije 12 godina

Više od deset tisuća mladih ljudi mahom iz Velike Britanije okupiralo je jučer plažu Zrće na prvom danu Hideout festivala, najvećeg festivala elektronske glazbe na Jadranu.… više »

IZLOŽBA

Otvoreno XI. trijenale hrvatskog kiparstva

objavljeno prije 12 godina

Nacionalna trijenalna izložba skulpture, koja hrvatskoj javnosti predstavlja ostvarenja s područja suvremene kiparske umjetnosti, nastala u protekle tri godine "XI. trijenale hrvatskog… više »

Kenny Larkin oduševio Barbarellu

objavljeno prije 12 godina

Klub Barbarella kao i ostali sadržaji Garden festivala definitivno su našli svoj novi dom. Smješten na nenaseljenom dijelu jadranske obale u uvali Prosika nalazi se u… više »

FZFF

Projekcijom filma BLJEŠTAVILO otvoren 1. Fantastic Zagreb Film Festival

objavljeno prije 12 godina

Fantastic Zagreb Film Festival, koji se ove godine održava od 29. lipnja do 6. srpnja u Zagrebu, jučer je otvoren projekcijom njemačkog filma BLJEŠTAVILO, na Ljetnoj pozornici… više »

INMUSIC 2012

New Order razveselio ekipu na Jarunu

objavljeno prije 12 godina

Prvi dan INmusica prošao je u znaku newyorških gipsy punkera Gogol Bordella i New Ordera. Neopravdano bi bilo zaobići i Dry The River ili Archie Bronson Outfit, no oni su… više »

RECENZIJA

INmusic 7 - nulti dan

objavljeno prije 12 godina

Nulti dan INmusica uvijek izaziva nedoumice - je li potreban ili nije? Suočeni s gubitkom glavnog sponzora i zahtjevima Holdinga za plaćanjem najma, organizatori su ipak uspjeli napraviti… više »

VRAĆEN U ŠVEDSKU

Pronađen ukradeni atlas star 415 godina

objavljeno prije 12 godina

Nakon što je ukraden iz Švedske kraljevske knjižnice prije više od desetljeća, atlas star 415 godina konačno je pronađen u SAD-u i vraćen u domovinu. Atlas je tiskao… više »

UŽIVANCIJA

Sting i žestoki violinist Peter Tickell priredili odličan koncert u Zagrebu

objavljeno prije 12 godina

Sting je već razmazio hrvatske fanove redovnim pojavljivanjima u raznim varijantama, a ove se godine odlučio za onaj imidž koji ga je i doveo tako visoko, rockerski, nazvavši tako i… više »

GARDEN

Techno legenda Kenny Larkin otvara klub Barbarella

objavljeno prije 12 godina

Klub Barbarella kao i ostali sadržaji Garden festivala našao je svoj novi dom. Smješten na nenaseljenom dijelu jadranske obale u uvali Prosika nalazi se u neposrednoj blizini… više »

SPEKTAKL U ARENI

Sting u Zagreb stiže s osobnim kuharom

objavljeno prije 12 godina

U ovom popularnom valu instant glazbe, životne jurnjave kroz tonove na zahtjev, iPoda, iPada, skidanja glazbe s interneta, Lady Gaga, Justina Bibera i svih onih novih izvođača koji su danas… više »

FZFF

Nakon nekoliko desetljeća zaborava Fantastic Zagreb otvara ljetnu pozornicu na Tuškancu

objavljeno prije 12 godina

Film se vraća na Tuškanac! Nekad napušteno kino, u srcu šume, na samo 5 minuta hoda od Ilice i gradske vreve, novi je fantastični set ovogodišnjeg izdanja… više »

skrolaj na vrh