Kultura
FESTIVALI

Stop Making Sense partijanje na brodovima

objavljeno prije 12 godina

Četiri sata dobrih vibracija ili potpunog ludila dva puta dnevno, to su institucije Stop Making Sense festivala - partijanje na brodovima. Ukrcate se u Rastovcu, provozaju vas otočićima u… više »

INMUSIC 2012

INmusic festival live na YouTube-u diljem svijeta!

objavljeno prije 12 godina

INmusic festival pridružio se ključnim glazbenim događanjima u svijetu pa će tako određene nastupe sa festivala kao što su New Order, Gogol Bordello, Archie Bronson Outfit, Dry The… više »

HVAR

Spektakularno otvaranje Pink Champagne

objavljeno prije 12 godina

Sinoć je grad Hvar opet iznenadio jedinstvenim ljetnim programom burleske i cabaret plesačica, koji se premijerno izveo na svečanom otvaranju luksuznog kluba Pink Champagne. Kao i uvijek, na… više »

AFRO

Ivana Kindl najavila ljeto pjesmom Sunshine

objavljeno prije 12 godina

Nakon niza uspješnih singlova s aktualnog albuma „Promjenjiva" koji su osvojili radijske ljestvice diljem Hrvatske, Ivana Kindl prije ljeta predstavlja zadnji singl s albuma,… više »

1936. - 2012.

Preminuo glumac Richard Lynch

objavljeno prije 12 godina

Danas je u 76. godini života u svom kalifornijskom domu preminuo glumac Richard Lynch. Rođen 1936. godine U New Yorku, Lynch je slavu stekao igrajući uloge negativaca u hororima i filmovima… više »

INMUSIC 2012

Raspored i satnica INmusic festivala

objavljeno prije 12 godina

Još je samo tjedan dana do najvećeg open-air festivala u Hrvatskoj i zaključen je popis izvođača koji ove godine nastupaju na INmusic festivalu te je završen konačan program… više »

DOBRA GLAZBA

Libar predstavlja svoj prvi album

objavljeno prije 12 godina

Album nazvan jednostavnim imenom - Libar nudi "tvrđi" i još složeniji glazbeni izričaj koji će se aranžerski još čvršće nasloniti na suvremeni svjetski pop i rock zvuk,… više »

NESREĆA

Srušila se pozornica Radioheada, jedan ozlijeđen

objavljeno prije 12 godina

Radiohead je trebao održati koncert u parku Downswiev u Torontu, no nakon što se pozornica srušila i ubila jednog od članova tehničke ekipe koja ju je postavljala koncert je… više »

FESTIVAL

Od elektronike do akustike na Terraneu 2012

objavljeno prije 12 godina

Pored već najavljenih svjetski priznatih stranih i domaćih izvođača, festival Terraneo u Aero zoni ugostit će više od 30 DJ-eva i elektronskih live bendova najšireg spektra… više »

MAMURLUK 2

Luis Vuitton izgubio parnicu protiv Warner Brosa

objavljeno prije 12 godina

Luis Vuitton, proizvođač luksuznih modnih stvarčica čija je torba san svake prave sponzoruše izgubio je parnicu koju su pokrenuli protiv Warner Brosa zbog korištenja kopije… više »

KLUB

Pink Champagne u Hvar donosi erotični duh Pariza

objavljeno prije 12 godina

Upravo tamo ovo ljeto, od 20. lipnja vladat će ekstravagantni i senzualni duh Pariza 20-tih i 30-tih godina u koji će nas uvesti najbolje europske umjetnice cabareta i burleske. One će… više »

50 SHADES OF GREY

Angelina Jolie režira erotski film

objavljeno prije 12 godina

Budu li razgovori koje vodi s predstavnicima Universal Picturesa uspješni, slavna holivudska glumica Angelina Jolie mogla bi postati redateljica filmske adaptacije erotskog romana… više »

TOP DESTINACIJA

Lonely Planet nahvalio Garden Tisno

objavljeno prije 12 godina

Jedan od najpoznatijih svjetskih turističkih vodiča Lonely Planet uvrstio je u svom izdanju za lipanj Garden Tisno kao jedan od deset prijedloga za brzi bijeg na neko drugo mjesto. Uz… više »

HIPODROM

Ostalo još par tisuća ulaznica za RHCP

objavljeno prije 12 godina

RHCP manija i dalje trese Hipodrom i pitanje je hoće li biti dovoljno ulaznica za sve zainteresirane iz zemlje i inozemstva. Prodaja je nakon najave koncerta krenula sumanuto, malo se… više »

BACK TO THEATRE

Rowan Atkinson vraća se na West End

objavljeno prije 12 godina

Rowan Atkinson, popularna Crna guja i Mr. Bean, očito se lagano zamorio na televiziji i filmu pa se odlučio vratiti na kazališne daske. Nakon što je prošle godine… više »

skrolaj na vrh