Kultura
PREDAVANJE I RASPRAVA

Predavanje u Društvu arhitekata Zagreba

objavljeno prije 14 godina

aRs PUBLICae je višegodišnji projekt Udruge za interdisciplinarna i interkulturalna istraživanja (UIII) i niza lokalnih partnera.  Cilj projekta je istraživanje mogućnosti… više »

AUDICIJA KOD SULTANA SWINGA

Audicija za poduku kod Knopflera

objavljeno prije 14 godina

Mark Knopfler će iz svog londonskog studija online podučavati najsretnijeg i najspretnijeg na audiciji web stranice PureSolo.com. Ova online glazbena zajednica udružila se s legendarnim… više »

MALO SVIJETLIH TOČAKA

"Pomrčina" je dosad najlošiji nastavak "Sumrak" sage

objavljeno prije 14 godina

Treći film u serijalu „Sumrak" - od eventualnih pet - je, priča se, najbolji do sad, ali to su isprazne pohvale ako se zaista uzmu u obzir prva dva nastavka, „Sumrak" i „… više »

80'S

Ljeto u klubu Boogaloo!

objavljeno prije 14 godina

Twilight organizira zabavu i uživanje uz zvukove i slike 80-ih kao i bendova koji se danas furaju na 80-te. Na programu će biti specijalno ljetno izdanje «The Best Of 80's &… više »

OPET NA VRHU

Eminemov novi album najprodavaniji

objavljeno prije 14 godina

Ovoga tjedna Eminem je sa svojim novim izdanjem "Recovery"  vladar top ljestvica s obje strane Atlantika. U Velikoj Britaniji već je osvojio vrh top liste. Album 'Recovery' postao je… više »

UFO - INVAZIJA DEMO BENDOVA NA OSIJEK

Od 1. srpnja u pretprodaji karte za UFO!

objavljeno prije 14 godina

Bolji, jači nego ikada prije, sedmi po redu Urban fest Osijek uz Osječko 2010. svakoga dana sve nam je bliže! Kao festival koji promiče mlade i neafirmirane umjetnike, UFO je prepoznat od… više »

NOVI ALBUM

Novi Cohenov album na proljeće

objavljeno prije 14 godina

Cohen, koji 25. srpnja u sklopu turneje nastupa i u Zagrebu, će to biti 12. studijski album u 45 godina karijere. To će biti prvi nakon albuma 'Dear Heather' iz 2004. godine. Album će, prema… više »

PUNK U TIMEU

Fon Biskich & narodno blago u rock klubu Time

objavljeno prije 14 godina

Tom prilikom predstavit će svoj od kritike i publike vrlo hvaljeni, aktualni album 'Fon Biskich i narodno blago' koji je donio hitove 'Vratija se Šime', 'Od ovog trena zauvijek' ,… više »

TRIBINA

Tribina povodom godišnjice smrti kralja popa

objavljeno prije 14 godina

 Na tribini će se nikad prežaljenog Michaela Jacksona prisjetiti stilist Neven Ciganović, redatelj Radoslav Jovanov - Gonzo , ali i  još nekoliko gostiju iznenađenja. Gosti… više »

ELECTRIC AVENUE

Britanska electro house senzacija Punk Rolla stiže u zagrebački klub Sirup

objavljeno prije 14 godina

Novi program elektronske glazbe zagrebačkog Sirup Cluba - Electric Avenue, nakon nezaboravnog gostovanja britanske breakbeat legende Krafty Kutsa, u petak, 2.srpnja dovodi britansku electro… više »

ROCK'N'ROLL

Zagrebački rockeri Zagrebu i Zagrepčanima

objavljeno prije 14 godina

Centar Mladih Ribnjak i udruga Total Rock World pozivaju vas na zajednički koncert, koji je ujedno i završna priredba ljetne sezone na Ribnjaku - veliki zajednički happening s djecom i… više »

MOJ PRVI FILM

Trodnevni Maraton Kratkog Filma

objavljeno prije 14 godina

Maraton Kratkog Filma je projekt koji je osmišljen te postoji i funkcionira već svoju desetu ediciju. Ove godine Maraton započinje 1. srpnja u organizaciji kluba Sirup. Trodnevna… više »

SMS FESTIVAL

Stop Making Sense Festival - tri dana i noći glazbene anarhije uz more

objavljeno prije 14 godina

Stop Making Sense Festival u svom premijernom izdanju održat će se 3.-5. rujna u Petrčanima kraj Zadra. Na glavnoj pozornici, baru na plaži, klubu i na brodskim partijima sveukupno se očekuje… više »

29. 6. 2010.

Knjiga dana - Alison Maloney: Vile

objavljeno prije 14 godina

Svaka predivno ilustrirana stranica ove knjige prikazuje dio vilinskog svijeta - od Vilinskog carstva do vilinske magije. Upoznajte najpoznatije vile: Zvončicu, zubić vilu i zlu vilu iz… više »

MOČVARA

Louder Than Life festivalu pridodan još jedan odličan bend - Samsara Blues Experiment

objavljeno prije 14 godina

Specijalni gosti iz Berlina, Samsara Blues Experiment počastit će vas svojom vizijom nepreglednih svemirskih prostranstava i kozmonautskih iskustava s bićima iz drugih dimenzija 4. srpnja u… više »

skrolaj na vrh