« Stand up
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
SMIJEH

Tjedni program Studija smijeha 7. - 13. studenoga

Uz One man show pravog pravcatog Slovenca i totalnu improvizaciju, morat ćete ponijeti nešto protiv boli kad iščašite vilicu od smijeha

Tjedni program Studija smijeha
Više o

Ivan Šarić

,

zagreb-info

,

stand up komedija

,

Marina Orsag

,

Studio smijeha

,

one man show

,

tjedni program

,

improv komedija

Svaki tjedan nešto novo u Studiju smijeha, kao da je moto organizatora najzabavnijih večeri u gradu. Ovoga tjedna, uz uobičajeni Open mic i nastupe rezidentne ekipe u dvije večeri, nudi se i One man show pravog Slovenca, večer ludih improvizacija i druga Kreativna događalica.

Definitivno mjesto na koje treba otići, no budite oprezni i rezervirajte svoje mjesto za stolom na vrijeme, da ne bi bilo ....

07.11. ponedjeljak u 20.30h "I hate Mondays open mic night"

Mrzite ponedjeljak s nama uz puno smijeha i dobre zabave. Dođite se ili natjecat ili samo podržati natjecatelje. Prijatelji su vam rekli da ste duhoviti? Uvijek ste bili razredni klaun? Ne možete ne komentirati glupe stvari koje vas okružuju? Pozornica "Studija Smijeha" je pravo mjesto za vas! Dođite, prijavite se i podijelite vaąa mišljenja i stavove s publikom. Zadnji ponedjeljak u mjesecu je veliko finale, a o pobjedniku odlučuje publika.

Prijave za nastup počinju u 19.30h u klubu kod voditelja programa!

Pravila za izvođače/natjecatelje:
1. nastup mora biti u potpunosti autorski
2. dužina nastupa maksimalno 7min

Vidimo se u ponedjeljak! Ulaz je besplatan!

Voditelj programa: Goran Vugrinec Goc.

08.11. utorak u 20.30h Svečano zatvaranje Vox Feminae festivala

Večeras ćemo se zabaviti uz stand up komediju i zaigrati nagradni Vox Feminae pub-kviz. Kategorije u kvizu će biti podijeljene na nekoliko tema: povijest (herstory), umjetnost, aktivizam, pop kultura. Sva pitanja biti će provučena kroz rodnu prizmu, kako i dolikuje sadržaju VoxFeminae festivala i voxfeminae.net portala.

Skupite se u grupama od 3-5 osoba i rezervirajte svoj stol u Studiju smijeha na info@voxfeminae.net sa naznakom "za završnu večer". Potrebno je poslati broj osoba i naziv tima ili (ako se ne možete složiti oko imena:) prezime za rezervaciju.

Ulaznica je 25 kuna, a polovica od toga ići će u nagradni fond kviza, tako da ćete moći otići i punijih džepova nego ste došli. Pripremamo još neka iznenađenja, zato dođite da zajedno zaigramo, smijemo se i proslavimo naših prvih 5!

09.11. srijeda u 20.30h Stand up comedy Srijeda - novi tekst! Izvedba druga!

Nastupaju: Ivan Šarić, Aleks Curać Šarić, Tihomir Paravina i Andrea Andrassy.
Voditeljica programa Marina Orsag!
Open mic gost: Pobjednik za listopad!

Cijena ulaznice: 25kn.

Rezervacije ulaznica: ulaznice@studiosmijeha.hr ili 01 5588 980.

10.11. četvrtak u 20.30h Stand up comedy Četvrtak - novi tekst! Izvedba druga!

Nastupaju: Vlatko Štampar, Tihomir Paravina i Goran Vugrinec Goc uz posebnu gošću iz Slovenije, Luciju Ćirović.

Open mic gost: Pobjednik za listopad!

Voditelj programa: Aleks Curać Šarić.

Cijena ulaznice: 25kn.

Rezervacije ulaznica: ulaznice@studiosmijeha.hr ili 01 5588 980.

11.11. petak u 20.30h TOTALNI Improv - Večer improvizacijske komedije

Fenomenalna večer prepuna smijeha u kojoj nitko ne zna kako će večer početi, odvijati se i završiti. Večer će biti na hrvatskom jeziku! Skečevi su u potpunosti improvizirani i nisu smišljeni unaprijed. Improvizatori ne znaju što je scenarij i on nastaje spontano u njihovim glavama. U ekipi su najbolji improvizatori iz Slovenije, članovi različitih grupa koje se natječu u ljubljanskom KUD-u Franc Prešeren u Improv ligi. Dođite i ne propustite priliku da se dobro nasmijete i utječete na predstavu!!!

Cijena ulaznice: 25kn.

Rezervacije ulaznica: ulaznice@studiosmijeha.hr ili 01 5588 980.

12.11. subota u 20.30h Stand up Subota - Tin Vodopivec (SLO) One Man Show

Nakon puno one man and woman showowa u Studiju Smijeha, vrijeme je da pustimo i Slovenca na pozornicu. I to ne bilo kojeg Slovenca već čovjeka kojeg zagrebačka publika genijalno prihvati svaki put kad nastupa na PANČ festivalu Zagreb - Tina Vodopiveca! Nakon njegovog nastupa u prestižnom comedy clubu "Comedy Store" u Londonu, sigurni smo da ima puno toga za ispričati i da ćete se smijati do suza. Tin će nastupati na hrvatskom jeziku.

Nastupao je praktički svugdje u Sloveniji. Od otvaranja za Julia Iglesiasa na njegovom koncertu u Hali Tivoli, do nastupa na korporativnim eventima, modnim događanjima, svadbama i studentskim zabavama. Njegov humor dotakne svakoga; njegova šale popularne su među svim generacijama.

Na pozornici Tin je ugodan i dopadljiv svakome, njegova ličnost - zbunjeni dečko koji je prepametan za svoje dobro - prirodna je i samim time uvjerljiva. Ne propustite genijalan događaj!

Cijena ulaznice: 25kn.

Rezervacije ulaznica: 01/ 5588 980 i ulaznice@studiosmijeha.hr

13.11. nedjelja od 10h do 20h KREATIVNA DOGAĐALICA

Nakon vrlo uspješne 1. Kreativne događalice, u pripremi je još jedno veselo druženje zlatorukih kreativaca! Okupite ekipu, dođite na sajam rukotvorina, družite se s kreativcima uz piće po popularnim cijenama, naučite nešto novo i dobro se zabavite! Ulaz na Kreativnu događalicu za sve je posjetitelje besplatan.

Sponzori kluba: Regent Esplanade, Mega Muzika, HM Rent-a-car, Makro Mikro, Vedrini, Keindl sport bicikli, ABC Interijer, Iskon, Heineken, Karlovačko, Kezele Vina i rakije, Maraska, Ravnice Youth Hostel, ARS kopija.

Medijski pokrovitelji: TOTALNI FM, NET HR, StandUp.hr, Večernji list, večernji.hr, Metro portal, Radio Student

06.11.2011. 08:54:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh