« Clubbing
objavljeno prije 14 godina
BIG BEAT SPEKTAKL

The Chemical Brothers - glavni izvođači Moon and Rocks Festivala u Novalji

Ulaznice će krenuti u pretprodaju već u subotu 19. lipnja, a najbržih 1000 moći će ih kupiti po promotivnoj cijeni

press konferencija, Aquarius
press konferencija, Aquarius (Neki Daniels)
Više o

koncert

,

siniša šoštarić

,

nedostatak sna

,

Obred film

,

ASC robot

,

Active Scope Camera

Britanski elektronski duo, The Chemical Brothers, koji su nedavno izdali svoj sedmi studijski album Further, nastupit će 22. kolovoza u Novalji na Otoku Pagu - hrvatskoj ekskluzivnoj party destinaciji - kao dio Moon and Rocks Festivala 2010.  Karte će se naći u pretprodaji ove subote 19. lipnja od 9 sati ujutro, potvrđeno je na današnjoj press konferenciji Neki Daniels agencije u Aquariusu na Jarunu.

Moon and Rocks Festival je brand koji će pod svojim imenom ove godine ugostiti jedan od najjačih elektronskih sastava i brojne svjetske DJ-e. Ovogodišnji nezaboravni ljetni show održat će se 22. kolovoza na stadionu u Novalji. The Chemical Brothers dolaze nastupiti u špici ljetne sezone na otoku Pagu u Novalji, unatoč ograničenom broju ljetnih nastupa.

che__b4f.jpg
The Chemical Brothers, plakat

Njihov live set također će biti sastavljen od albuma Synchronized s poznatim VJ-om  Adamom Smithom aka Flat Nose George. Njihovi live nastupi nikad nisu bili ništa manje od zapanjujućeg spektakla i ovoga puta su, kako sami kažu, pripremili poseban nastup tako da možemo očekivati jedan od njihovih najspektakularnijih nastupa ikad! Program festival bit će upotpunjen respektabilnim međunarodnim DJ-ima.

Moon and Rocks Festival podići će glazbu i zabavu na otoku na novi nivo, stvarajući nezaboravno elektronsko live iskustvo kakvo još nikada nije bilo isproducirano na otoku. Cijeli program bit će održan pod pokroviteljstvom Becksa.

Otok Pag s gradom Novaljom te plažom Zrće postao je jedna od najvećih ljetnih party destinacija na Jadranu te ga se u svijetu isto tako redovito spominje u kontekstu Ibize Istočne Europe gdje se na tisuće ljudi okuplja tražeći ekskluzivne programe koji s najboljim svjetskim DJ-ima garantiraju jedinstvenu zabavu i doživljaj elektronske dance glazbe i scene. Otok Pag sa svojim plažama postao je najpoželjnija zabavna destinacija i unikatno ljetno mjesto za lude provode i zabavu.

Ulaznice:

Ograničen broj ' early bird ' ulaznica ići će u prodaju pod cijenom od 235 kn. Ova se cijena odnosi na prvih 1.000 ulaznica.

Postoji i ograničen broj VIP paketa koji nude jedinstveni pogled na binu koji će osigurati nezaboravno zabavno iskustvo po cijeni od 5.300 kn (paket od 10 ulaznica + stol za sjedenje te privatni dio), te VIP paket s cijenom 2.650 kn (veleprodajni klub paket s 5 ulaznica i stojećim stolom)

Cijene ulaznica:

Rane ulaznice (early bird) - samo 1000 ulaznica :  - 235 kn

Regularne ulaznice:
Parter (stajanje) - 300kn
Tribina A (sjedenje) - 265kn
Tribina B (sjedenje) - 265kn
Tribina C (sjedenje) - 265kn

Posebni paketi ulaznica:
"Zlatni" krug (stajanje) - 340kn
Vip Club (stajanje) - 530kn
Vip Club paket (pet ulaznica - stojeći stol) - 2650kn
Vip Club Lounge (deset ulaznica, stol, privatni dio) - 5300kn

Karte možete kupiti u sustavu Eventima.

Chemical Brothers i njihov album "Further"

Činjenice i podaci oko uspjeha Chemical Brothersa kao najuspješnijeg elektronskog big beat benda u narednih 17 godina pune naslovnice svih medija već od izdanja njihovog prvog singlea (Song of the siren). The Chemical Brothers su prodali milijunske naklade svih šest albuma. Osvojili su i brojne Grammyje.

Further je sedmi studijski album The Chemical Brothersa, koji se sastoji od osam soundtrackova modernog psihodeličnog sounda. Na njemu sa lakoćom spajaju slobodan stil sa analognim dance-floor zvukom i dinamikom. Prvi single s njihovog albuma Further nosi naziv Escape Velocity s kojim su osvojili radijski eter u Engleskoj. Na albumu su radili Tom Rowlands i Ed Simons istraživajući bezgranične mogućnosti zvuka.

18.06.2010. 16:19:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh