Metro-portal.hr

objavljeno 18.06.2010. 16:19:20
BIG BEAT SPEKTAKL

The Chemical Brothers - glavni izvođači Moon and Rocks Festivala u Novalji

Ulaznice će krenuti u pretprodaju već u subotu 19. lipnja, a najbržih 1000 moći će ih kupiti po promotivnoj cijeni

press konferencija, Aquarius
press konferencija, Aquarius (Neki Daniels)

Britanski elektronski duo, The Chemical Brothers, koji su nedavno izdali svoj sedmi studijski album Further, nastupit će 22. kolovoza u Novalji na Otoku Pagu - hrvatskoj ekskluzivnoj party destinaciji - kao dio Moon and Rocks Festivala 2010.  Karte će se naći u pretprodaji ove subote 19. lipnja od 9 sati ujutro, potvrđeno je na današnjoj press konferenciji Neki Daniels agencije u Aquariusu na Jarunu.

Moon and Rocks Festival je brand koji će pod svojim imenom ove godine ugostiti jedan od najjačih elektronskih sastava i brojne svjetske DJ-e. Ovogodišnji nezaboravni ljetni show održat će se 22. kolovoza na stadionu u Novalji. The Chemical Brothers dolaze nastupiti u špici ljetne sezone na otoku Pagu u Novalji, unatoč ograničenom broju ljetnih nastupa.

che__b4f.jpg
The Chemical Brothers, plakat

Njihov live set također će biti sastavljen od albuma Synchronized s poznatim VJ-om  Adamom Smithom aka Flat Nose George. Njihovi live nastupi nikad nisu bili ništa manje od zapanjujućeg spektakla i ovoga puta su, kako sami kažu, pripremili poseban nastup tako da možemo očekivati jedan od njihovih najspektakularnijih nastupa ikad! Program festival bit će upotpunjen respektabilnim međunarodnim DJ-ima.

Moon and Rocks Festival podići će glazbu i zabavu na otoku na novi nivo, stvarajući nezaboravno elektronsko live iskustvo kakvo još nikada nije bilo isproducirano na otoku. Cijeli program bit će održan pod pokroviteljstvom Becksa.

Otok Pag s gradom Novaljom te plažom Zrće postao je jedna od najvećih ljetnih party destinacija na Jadranu te ga se u svijetu isto tako redovito spominje u kontekstu Ibize Istočne Europe gdje se na tisuće ljudi okuplja tražeći ekskluzivne programe koji s najboljim svjetskim DJ-ima garantiraju jedinstvenu zabavu i doživljaj elektronske dance glazbe i scene. Otok Pag sa svojim plažama postao je najpoželjnija zabavna destinacija i unikatno ljetno mjesto za lude provode i zabavu.

Ulaznice:

Ograničen broj ' early bird ' ulaznica ići će u prodaju pod cijenom od 235 kn. Ova se cijena odnosi na prvih 1.000 ulaznica.

Postoji i ograničen broj VIP paketa koji nude jedinstveni pogled na binu koji će osigurati nezaboravno zabavno iskustvo po cijeni od 5.300 kn (paket od 10 ulaznica + stol za sjedenje te privatni dio), te VIP paket s cijenom 2.650 kn (veleprodajni klub paket s 5 ulaznica i stojećim stolom)

Cijene ulaznica:

Rane ulaznice (early bird) - samo 1000 ulaznica :  - 235 kn

Regularne ulaznice:
Parter (stajanje) - 300kn
Tribina A (sjedenje) - 265kn
Tribina B (sjedenje) - 265kn
Tribina C (sjedenje) - 265kn

Posebni paketi ulaznica:
"Zlatni" krug (stajanje) - 340kn
Vip Club (stajanje) - 530kn
Vip Club paket (pet ulaznica - stojeći stol) - 2650kn
Vip Club Lounge (deset ulaznica, stol, privatni dio) - 5300kn

Karte možete kupiti u sustavu Eventima.

Chemical Brothers i njihov album "Further"

Činjenice i podaci oko uspjeha Chemical Brothersa kao najuspješnijeg elektronskog big beat benda u narednih 17 godina pune naslovnice svih medija već od izdanja njihovog prvog singlea (Song of the siren). The Chemical Brothers su prodali milijunske naklade svih šest albuma. Osvojili su i brojne Grammyje.

Further je sedmi studijski album The Chemical Brothersa, koji se sastoji od osam soundtrackova modernog psihodeličnog sounda. Na njemu sa lakoćom spajaju slobodan stil sa analognim dance-floor zvukom i dinamikom. Prvi single s njihovog albuma Further nosi naziv Escape Velocity s kojim su osvojili radijski eter u Engleskoj. Na albumu su radili Tom Rowlands i Ed Simons istraživajući bezgranične mogućnosti zvuka.

18.06.2010. 16:19:20
http://metro-portal.hr/the-chemical-brothers-glavni-izvodjaci-moon-and-rocks-festivala-u-novalji/42913/