« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
Artim Produkcija

Božićni koncert - Zoran Predin & Gypsy swing trio

U ponedjeljak 21. prosinca u 22 sata u Klubu Purgeraj

Više o

Zoran Predin

,

Purgeraj

,

božićni koncert

Ekskluzivno za 222 najbrža swingera, u klub Purgeraj božićni koncert dolazi održati jedan od najdugovječnijih rokera s ovih prostora - Zoran Predin! U novom će gypsy swing ruhu, malo tko prepoznati nekoć buntovnog frontmena Lačnog Franca, jedne od najpopularnijih slovenskih rock grupa koja je čitavo desetljeće svojom ironijom podizala prašinu ex-yu scene.

Danas pred nama stoji višestruko ostvareni kantautor, osnivač nekoliko bandova, kompozitor filmske i kazališne glazbe, šansonjer i pjesnik brojnih jezika, koji, iako ga krase sjede lasi, nikako ne ostavlja dojam izvođača koji je već rekao svoje.

To potvrđuju i brojni glazbenici prve klase kao što su Arsen Dedić, Boško Petrović i Gino Paoli, koji se Zorana Predina na pozornici nikako ne mogu zasititi. Upravo njegov posljednji album "Inventura" (2008; Dallas Rec), inače 33. albumsko izdanje u neskromnoj diskografiji koju je stvarao u rasponu od 28 godina, jasno pokazuje koliko je još lirike i muzikalnosti tek spreman podijeliti sa svojom publikom.

Virtuozna razigranost gypsy-swing benda i baršunasta tekstura Predinovog glasa dominiraju ovom zrelom ali ništa manje toplom glazbenom pričom koja kroz najnoviji single - "Ritam lelujave bluze" najavljuje skorašnji izlazak njihovog drugog zajedničkog albuma!

Bila bi prava šteta zaobići Purgeraj u ponedjeljak, 21. prosinca i ne odmotati poklon koji će nam Zoran Predin ostaviti pod borom!

U prodaji su samo 222 karte, po cijeni u pretprodaji - 65kn, a 80kn u klubu Purgeraj na dan koncerta. Pretprodaja na šanku kluba Purgeraj te u sustavu EVENTIMA.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

13.12.2009. 15:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh