« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
PANK ROK BIRTIJA predstavlja

Fakofbolan u Močvari!

Legendarne pulske bitange u Zagrebu

Više o

punk

,

močvara

,

fakofbolan

Svakom poštenom hrvatskom pankeru dovoljno je samo napisati da Fakofbolan ponovo sviraju u Močvari, a sve više od toga je nepotrebno. Ipak, ponovimo gradivo. Legendarne pulske bitange osnovane su 1993. iz ekipe okupljene oko festivala Monte Paradiso. Kroz narednih desetak godina sviranja sasvim su opravdano dobili epitet najboljeg domaćeg punk benda.

Diskografska sreća igrala je na strani benda pa je njihov himnični ulični punk ostao zabilježen na debi split LP-u s također pulskim Dark Busters te albumima Jedini dokaz i Provincija uzvraća udarac. FOB-ovci su Hrvatsku prokrstarili uzduž i poprijeko, a na nekolicini turneja svirali su i pili svugdje - od Makedonije do Nizozemske pa ne treba čuditi da njihova popularnost ne jenjava niti nakon nekoliko godina pauze.

Da skratimo priču - put pod noge, pivo u ruke, sretnite se (ponovo) oči u oči sa Šapom, Tibecom, Đurom i Gotalom i pjevajte zajedno Ostali smo sami, Kotu 313, Pietas Iuliu, Terorizam, Ulicu, Pepsi-Nike generaciju...

Upad u pretprodaji: 40 KN, na dan koncerta na blagajni kluba: 50 KN. Pretprodaja ulaznica: Dirty Old Shop (www.dirtyoldempire.com), Tratinska 22; Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Kovač, Masarykova 14; Punkt13 (www.kaskader.hr), Ilica 24.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

14.12.2009. 11:31:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh