Knjiga
NAJAVE

Književni susret s nutricionistkinjom Anitom Šupe

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Druženje s nutricionistkinjom Anitom Šupe, autoricom iznimno popularne knjige „Istine i laži o hrani" održat će se u četvrtak, 03. studenoga u 18.30 sati u Muzejskom prostoru… više »

NAJAVE

Književna tribina s Krešimirom Mišakom uz predstavljanje nove knjige

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Književna tribina i predstavljanje najnovije knjige Krešimira Mišaka "Duhovni ratnik i..." održat će se u petak, 28. listopada u 18.30 sati u Muzejskom prostoru… više »

NAPOKON!

Opasna ljubav - novi hit Colleen Hoover u Hrvatskoj

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Colleen Hoover poznata je hrvatskim čitateljima po svom romanu Bez nade (Hopeless) koji je pred dvije godine bio velik hit, a nakon kraće pauze ova vješta pripovjedačica vraća se na… više »

MEDIKA

Sajam starih, rabljenih i antikvarnih knjiga

objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Sajam starih, rabljenih i antikvarnih knjiga održava se u organizaciji knjižnice Pippilota u Medici (Pierottijeva 11) u subotu, 22. 10. 2016. s početkom u 12:00 sati. Tijekom sajma se… više »

SAJAM

Istinu se (opet) pokušava ubiti

objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Već na svečanosti otvorenja 68. Frankfurtskog sajma knjiga ovog utorka (18.10.), Heinrich Riethmüller pred Udrugom njemačkih knjižara je pročitao pismo koje svjedoči da živimo u… više »

ČUDO?!

Bob Dylan dobio Nobelovu nagradu za književnost

objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Bob Dylan dobitnik je Nobelove nagrade za književnost za 2016. godinu, objavio je Nobelov odbor za dodjelu nagrada. Bob Dylan nagrađen je za uvođenje novoga pjesničkoga izraza u američku… više »

ČITAJ KNJIGU!

Književna večer uz Alis Marić, Ingrid Divković i Kate Mitchell

objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Kao uvod u Mjesec hrvatske knjige, Gradska knjižnica Kaštela u četvrtak, 13. listopada s početkom u 18.00 sati u Muzejskom prostoru Podvorje u Kaštel Sućurcu organizira… više »

ABRAKADABRA

Najveća online knjižara u Hrvatskoj

objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Volite li knjige, razveselit će vas vijest da je najveća online ponuda knjiga u Hrvatskoj, s čak 25 000 naslova, dostupna sada putem Abrakadabra.com. Dodatan plus svakako jest besplatna… više »

COOL

Velvet - prvi café na svijetu kao Zona Besplatnog Čitanja

objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Svi gosti Velveta mogu se ulogirati u virtualnu knjižnicu (koja se sastoji od 100,000 knjiga na nekoliko svjetskih jezika, uključujući i hrvatski) i čitati knjige u najsuvremenijem digitalnom… više »

DOĐITE

Škola lijepog čitanja

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Škola lijepog čitanja jedinstveni je projekt u ovom dijelu Europe namijenjen prvenstveno djeci kako bi savladali vještinu čitanja s razumijevanjem, naučili tehnike disanja i… više »

P.S.

Stiže procjena književnog Facebook opusa u Hrvatskoj

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Post scriptum je nagrada za književnost na društvenim mrežama i to prva na svijetu, pa će biti zanimljivo vidjeti tko će je dobiti od autora koji objavljuju isključivo na Facebooku. To… više »

NOVA AUTORICA

Naklada Neptun predstavlja autoricu Elle Kennedy knjigom Pogodba

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Naklada Neptun, sada već renomirani novi nakladnik povijesnih ljubavnih romana uvodi novi žanr New Adult, a za svoj debi u ovom žanru odabrala je kanadsku autoricu Elle Kennedy čija je… više »

NOVI TRENDOVI

Raste prodaja tiskanih knjiga, a pada prodaja digitalnih

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Joanna Prior, izvršna direktorica Penguin General Booksa kaže kako je 2015. bila značajna kao prva godina osjetnog rasta prodaje tiskanih knjiga nakon četiri godine negativnog trenda.… više »

KNJIGE

Književna večer Udruge Nova stranica Zagreb u Cekateu

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

U sklopu 5. ljetnog diskonta Centra za kulturu Trešnjevka Udruga Nova stranica Zagreb na čelu s predsjednicom Rominom Bengez organizirala je još jednu uspješnu književnu… više »

SJAJNO!

Udruga Nova stranica Zagreb predstavila se na Ogulinskom festivalu bajke

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Udruga Nova stranica Zagreb protekli se vikend uz potporu tvrtke Helb predstavila na 11. Ogulinskom festivalu bajki kreativnom radionicom naziva "Oživi likove iz Priča iz davnina" pod… više »

skrolaj na vrh