Knjiga
USKORO!

Brojni grijesi lorda Camerona - novi povijesni ljubavni roman iz Naklade Neptun

objavljeno prije 8 mjeseci i 9 dana

Svega dva mjeseca nakon objave romana Skandalozni brak lady Isabelle, Naklada Neptun najavljuje novi ljubavni roman s povijesnom pozadinom iz istog serijala o ekscentričnoj braći Mackenzie.… više »

USKORO

Smut – ljubavni roman koji će obilježiti ovo ljeto

objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana

Mislite da ovo ljeto ne može biti toplije? Prevarili ste se, jer s nakon što pročitate ovaj roman, postat će vam vruće. Naklada Neptun u svoju lepezu plodnih, svjetski poznatih… više »

RECENZIJA KNJIGE

Je li ljubav izbor ili sudbina? Saznajte u romanu "Izgubljena svjetlost"

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

Život kroji zanimljive sudbine svakome pojedinačno. Neki prolaze kroz pakao pokušavajući preživjeti, dok drugi uživaju prekrasne ljepote živote bez prevelike muke. Sve u svemu, kakav… više »

CEKATE

Proglašenje pobjednika natječaja "Knjiga nije hrana, ali je poslastica"

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Proglašenje pobjednika natječaja „Knjiga nije hrana, ali je poslastica" koji je organiziran u sklopu 11. Festivala dječje knjige održat će se u petak ,… više »

CEKATE

Danski književnici na 11. Festivalu dječje knjige

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Centar za kulturu Trešnjevka ugostit će, u srijedu, 23. svibnja u 11 sati uglednu manifestaciju Zagreb Book Festival i danske književnike Mortena Durra i… više »

Ilica: Q’ART

Projekt Ilica: Q’ART - KVARTOVSKA KNJIŽARA u Ilici 87

objavljeno prije 9 mjeseci i 3 dana

U sklopu festivala Ilica: Q'ART  -  udruga Knjižni blok - inicijativa za knjigu organizira niz zanimljivih događanja vezanih uz knjigu i čitanje pod… više »

Projekt Ilica: Q’ART

Kvartovska knjižara

objavljeno prije 9 mjeseci i 5 dana

U sklopu festivala Ilica: Q'ART  -  udruga Knjižni blok organizira niz zanimljivih događanja vezanih uz knjigu i čitanje pod nazivom: Knjige u potrazi za izlozima i izgubljenim… više »

MFK 2018

Mediteranski festival knjige - program 13. svibnja

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Velika dvorana - pozornica 11:00 - 12:00 PROMOCIJA Olja Savičević Ivančević: Šporki Špiro i Neposlušna Tonka predstavlja: Katarina Luketić i Olja Savičević Ivančević _… više »

MFK 2018

Mediteranski festival knjige - program 12. svibnja

objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana

Velika dvorana - pozornica 11:00 - 12:00 PROMOCIJA Sonja Gašperov: Inja želi imati sve što imaju drugi predstavljaju: Ivana Baklija Glavaš i Sonja Gašperov _ 12:00… više »

MFK 2018

Mediteranski festival knjige - program 11. svibnja

objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana

Velika dvorana - pozornica 10:00 - 11:00 PROMOCIJA* Jo Nesbø: Macbeth predstavljaju: Srećko Jurišić, Kruno Lokotar i Jo Nesbø *s prijevodom na hrvatski _ 11:00 - 12:00… više »

MFK 2018

Mediteranski festival knjige - program 10. svibnja

objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana

Velika dvorana - pozornica 11:00 - 12:00 PANEL DISKUSIJA Komunikacija s nakladnicima kao preduvjet uspješnosti školskog knjižničara sudjeluju: Katarina Blagojević, Mišela… više »

RECENZIJA KNJIGE

'Princeza od papira' je iznimno zanimljiv bestseler o životu siromašne djevojke među bogatašima

objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana

Ella Harper je djevojka koja cijeli život provodi u bijedi. Krpajući kraj s krajem naučila je da u životu ništa ne dolazi na lijepe oči. Njena majka odgojila ju je sama, a život su… više »

MFK 2018

Otvara se drugi Mediteranski festival knjige u Splitu

objavljeno prije 9 mjeseci i 13 dana

Mediteranski festival knjige (MFK) otvara se danas, 9. svibnja, u kompleksu športskog centra Gripe u Splitu, a za sve ljubitelje knjiga i čitanja bit će otvoren do… više »

NAJAVE

Drugi Mediteranski festival knjige u Splitu

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Mediteranski festival knjige, cjeloviti je festival knjige koji će i ove godine u Splitu, u ŠC Gripe, združiti izdavače knjiga, autore i sve ljubitelje pisane riječi. Manifestacija… više »

GROZNO!

Ove godine bez Nobelove nagrade za književnost

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Nobelova nagrada za književnost neće biti dodijeljena ove godine zbog krize u Švedskoj akademiji. Ovo je priopćio žiri Akademije u petak (4.5.2018.) u Stockholmu. Nagrada će biti… više »

skrolaj na vrh