Glazba
MARTINSKA

Vikend na 18. Seasplashu na Martinskoj

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Kao jedno od rijetkih ljetnih glazbenih događanja koje će se održat u Hrvatskoj, a moguće i šire, u četvrtak, 16. srpnja, na Martinskoj kod Šibenika krenuo je 18. Seasplash… više »

NAJAVE

Novi album Proletera

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Bend Proleter na domaćoj je sceni popunio mjesto mladih predvodnika punk rocka i pop punka, a upravo su objavili singl "Druga prilika". Novom pjesmom ovaj sjajni mladi bend… više »

COOL

Rezerve lude od ljubavi

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Makarska petorka od nedavno u radijskom eteru ima novi singl, a publici sada predstavljaju i novi video-uradak. Rezerve su vrijeme karantene iskoristili za studijske aktivnosti što je… više »

GLAZBA

Sailor festival u Exportdrvu

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Na današnjoj konferenciji za medije ispred Exporta na Delti najavljen je ovogodišnji Sailor festival, koji će se na istom tom mjestu održati u petak 17.srpnja u sklopu Ljeta u… više »

GLAZBA

Natrag u budućnost - Od klasične do moderne jazz avanture

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Cjelovečernji open air koncert pod nazivom "Natrag u budućnost - Od klasične do moderne jazz avanture" predstavlja recentne suvremene glazbene umjetnike, koji svaki na svoj način doživljaju… više »

NAPOKON

Spotify u Hrvatskoj

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Dolazak digitalnih servisa u Hrvatsku velika je prekretnica za cjelokupnu domaću glazbenu industriju", istaknuo je predsjednik Hrvatske diskografske udruge i direktor diskografske kuće… više »

MSU

Odgođen koncert Ede Maajke

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Zbog trenutne situacije u kojoj se bilježi sve veći broj slučajeva zaraze koronavirusom i sigurnosti naših posjetitelja, Muzej suvremene umjetnosti prebacuje za početak rujna koncert… više »

COOL

Ljetna događanja na Martinskoj

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

U ponedjeljak, 13. srpnja, pred klubom Azimut na konferenciji za medije predstavljena je druga sezona ljetnih događanja na Martinskoj kod Šibenika. Gosti konferencije bili su župan… više »

LJETO

Ljeto na Bundeku

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Programi Ljetne pozornice Bundek nastavljaju se i u novom tjednu. Večeras - "miljenici" publike na Bundeku, članovi Opere b.b. Zagreb - u jednoj od uspješnica proteklih sezona -… više »

COOL

Met na internetu

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Direktor te kultne kulturne institucije Peter Gelb je na konferenciji za medije rekao kako pokušavaju probati nešto novo i otkrio je da će se nastupi opernih izvijezda održati… više »

MARTINSKA

Aktualna ŠI gitarijada

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

U subotu, 25. srpnja, nostalgično se vraćamo u dane kad je gitarijada bila među najvažnijim glazbenim događanjima tijekom godine u Šibeniku. Bendovi su predstavljali svoja… više »

KONCERTI

Opeth dolaze u Tvornicu

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Legende švedskog progresivnog metala i jedan od najznačajnijih bandova bilo kojeg žestokog glazbenog stila posljednja tri desetljeća, veliki Opeth, dolaze u zagrebačku Tvornicu… više »

GLAZBA

Prvi riječki festival po mjerama

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Program se odvija u okviru projekta Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture, a organizator je udruga Ri Rock. Vanja Kauzlarić iz ove udruge kazao je da se festival trebao prvotno održati… više »

FESTIVALI

Martinska ovo ljeto pleše uz prilagođene uvjete

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Na Martinskoj kod Šibenika, festivalskoj destinaciji koja je oživjela prošlo ljeto u srcu Dalmacije, uskoro kreće druga sezona. Tijekom srpnja i kolovoza održat će se… više »

KONCERTI

Ljetne pozornice Bundek

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Ovog četvrtka 9.7. manifestaciju otvara Tamburaški orkestar Hrvatske radiotelevizije pod vodstvom Siniše Leopolda, uz goste, sopranisticu Barbaru Suhodolčan i Kvartet Gubec u… više »

skrolaj na vrh