Glazba
INMUSIC #16

Descartes a Kant na INmusicu

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Hvaljena četvorka iz meksičke Guadalajare, Descartes a Kant eklektičan je spoj punka, metala, popa, shoegazea i cabareta zaokružen nezaboravnim i nepredvidivim nastupima uživo - toliko… više »

NAJAVE

The Smile u pulskoj Areni

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

The Smile, super bend kojeg čine Thom Yorke i Jonny Greenwood iz Radioheada, jednog od najutjecajnijih bendova današnjice i Tom… više »

NEW FACES 2024.

Odabrano 10 novih glazbenih profesionalaca

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Predvođena respektabilnim regionalnim festivalima i konferencijama - MENT Ljubljana (Slovenija), SHIP (Hrvatska), PIN Music Conference (Sjeverna Makedonija)… više »

AKC ATTACK

Mata Granata u Attacku

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Klub Attack kreće žestoko već početkom godine. Ovu subotu 13.siječnja od 21.00 pozivamo sve na hip- hop trap koncert koji se razlikuje od uobičajenih ovakvih događanja. Prvi puta… više »

NAJAVE

Dubiozin rovinjski koncertni spektakl kao savršen uvod u 2024.

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Za sam ispraćaj 2023. u kojoj su obilježili 20 godina rada Dubioza Kolektiv ponovo je osvojila Istru. Na tisuće posjetitelja iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja na dočeku organiziranom od… više »

KONCERTI

Novogodišnji koncert u Beču

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Bečki filharmoničari, koji uvijek sami biraju dirigente, ponovno su pozvali Christiana Thielemanna kojemu je to bio drugi nastup. U Zlatnoj dvorani bečkog Musikvereina izvodila su se… više »

NAJAVE

Kojoti koncertom u Tvornici obilježavaju 30 godina od osnutka benda

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Sirovi rokenrol koji je promijenio hrvatsku glazbu zasvirat će u Tvornici kulture u subotu, 10. veljače 2024. godine. Otkako su se 2017. godine vratili na scenu, Kojoti s publikom dijele… više »

NAJAVE

Još jedan Zagreb Music Fest

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Samo finale premijernog izdanja Zagreb Music Festa pripast će 1. lipnja 2024. najvećem bendu naše regije, DUBIOZA KOLEKTIVU, koji se u grad vraćaju nakon nepunih pet godina. Uz njih,… više »

EXIT 2024

Eksplozivan start narednog izdanja EXIT festivala

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

EXIT festival upravo je predstavio prva 24 imena za svoje naredno izdanje, EXIT Starseeds, koje predvode pop-rap ikone i jedan od najuspješnijih glazbenih sastava svih vremena Black… više »

NAJAVE

Koncert Coreya Taylora prebačen na Šalatu

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Koncert Coreya Taylora, planiran u Tvornici kulture u četvrtak 6. lipnja 2024., rasprodan je u samo četiri dana i to šest i pol mjeseci uoči održavanja. Jedan od najznačajnijih metal… više »

NAJAVE

Steel Panther vraćaju se u Zagreb

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

On The Prowl turneja prati istoimeni album objavljen početkom ove godine. Zarazni riffovi, probijajući bubnjevi i nezaboravni vokali uz dosjetljivi humor donijeli su bendu globalnu… više »

NAJAVE

Moćan prvi dan na glavnoj pozornici Sea Stara

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Umaški Sea Star predstavio je prve izvođače za moćan start svog narednog, šestog po redu izdanja i savršeno lansiranje festivalske sezone! Program naše glavne… više »

AKC MEDIKA

Predbožićni vikend u Attacku/Medici

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

MAJESTIC 23 SRI, 20.12. // 22:00 - 02:00 // Besplatan ulaz Majestic 23: Svjetlo put i istina - sporo, duboko i glasno! Charlotte Marton je mlada menadžerica za bankrote koja sanja o… više »

NAJAVE

Decapitated, Incantation i Nervosa sredinom ožujka stižu u Močvaru

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Nakon više od 10 godina poljski death metalci Decapitated vraćaju se u Zagreb u sklopu europske "Nihility" turneje. Sa sobom vode američke veterane Incantation, Brazilke Nervosa i… više »

NAJAVE

Queens Of The Stone Age 23. srpnja na zagrebačkom stadionu Šalata

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Nastali 1996. na ostacima kultnih stonera Kyuss, Queens Of The Stone Age su u sljedećih 27 godina s pravom postali jedan od najvažnijih rock bendova na svijetu. Ono što je krenulo od… više »

skrolaj na vrh