Fun
MLADA BOSNA

Izložen pištolj krivac za Prvi svjetski rat

objavljeno prije 16 godina

Pištolj kojim je Gavrilo Princip u Sarajevu 28. lipnja 1914. ubio prestolonasljednika Franju Ferdinanda i odveo svijet u Prvi svjetski rat, bit će od četvrtka po prvi put izložen… više »

Blane izdržao tri dana viseći naglavce

objavljeno prije 16 godina

Američki iluzionist David Blaine u srijedu je navečer uspješno završio svoj novi pothvat - 60 sati živio je poput šišmiša, obješen naglavačke iznad… više »

ZLOČESTI PRASAC

Svinja terorizira svoju vlasnicu

objavljeno prije 16 godina

Nerast ju ne pušta iz njezine spavaće sobe, a noću ju uznemiruje bukom, ispričala je 63-godišnja Carolin Hayes u utorak za australski radio. "To je prekrasan nerast, ali… više »

DOG CSI

Talijani DNK analizom do počinitelja 'psećih bombi' po parkovima

objavljeno prije 16 godina

Pseći izmet nekada je bio samo obična gnjavaža za prolaznike, ali uskoro će postati dokaz protiv njihovih vlasnika. Grad Vericelli, koji ima 45.000 stanovnika i nalazi se pokraj Torina,… više »

IZOLACIJA?

Monasi na brdu Atos uspješni trgovci nekretninama

objavljeno prije 16 godina

Pravoslavni monasi u autonomnoj monaškoj republici na brdu Atosu, smještenom na grčkom poluotoku Chalkidiki posljednjih tjedana ne uživaju u anonimnosti redovničkog života,… više »

Odvjetnik usluge naplaćivao striptizom

objavljeno prije 16 godina

Američki odvjetnik suspendiran je na više od godinu dana jer je svoje usluge striptizeti djelomično naplatio tako da je za njega morala plesati gola. Odvjetnička komora države Illinois… više »

SVEMIRSKA PROSTRANSTVA

Kina se priprema za let u svemir

objavljeno prije 16 godina

Kineski astronauti koji se pripremaju za novu svemirsku misiju stigli su u ponedjeljak u svemirski centar iz kojeg će kasnije ovog tjedna biti lansirana letjelica Shenzhou VII, objavili su… više »

Pronađen dijamant vredniji od 12 milijuna dolara

objavljeno prije 16 godina

Rudari u južnoafričkom kraljevstvu Lesotu pronašli su jedan od najvećih dijamanata na svijetu od gotovo 500 karata, objavila je u nedjelju rudarska grupacija Gem Diamonds. Dijamant je… više »

Ugandski ministar najavio rat minicama

objavljeno prije 16 godina

James Nsaba Buturo, ugandski ministar za etička pitanja pokrenuo je kampanju protiv nošenja minica tvrdeći da su glavna prijetnja moralu ali i javnoj sigurnosti. Buturo je najavio… više »

PROMETNU I VOZAČKU MOLIM

Talijani manipulirali semaforima radi zarade

objavljeno prije 16 godina

Nekoliko talijanskih općina našlo se na meti državnog odvjetništva zbog manipuliranja semaforima u cilju naplate kazni neopreznim vozačima. Zahvaljujući manipuliranim… više »

Najstariji muškarac na svijetu proslavio rođendan

objavljeno prije 16 godina

Najstariji muškarac na svijetu proslavio je u četvrtak 113. rođendan i u svom domu na jugu Japana pričao novinarima o svom sretnom životu i zdravom apetitu. "Sretan sam",… više »

86 odvjetnika brani oženjenoga sa 86 žena

objavljeno prije 16 godina

Koalicija skupina za zaštitu ljudskih prava na sjeveru Nigerije unajmila je 86 odvjetnika koji će braniti muškarca oženjenog s 86 žena, koji je trenutačno u pritvoru zbog… više »

Turski hotel zbog zavođenja strankinja otpustio svo muško osoblje

objavljeno prije 16 godina

Mali hotel na turskoj mediteranskoj obali otpustio je svo muško osoblje zbog stalnih ljubavnih afera s gošćama hotela.  Pelin Yucel, upraviteljica hotela Image u Marmarisu,… više »

OPASNO BRZA HRANA

Dostavljač pizze kažnjen jer je prebrzo vozio 'brzu hranu'

objavljeno prije 16 godina

Kada ga je policija uhitila i kaznila on je svojim motociklom vozio 55 km iznad maksimalne dopuštene brzine.  Dvadesetogodišnji raznosač pizza, koji je, kako se ustanovilo,… više »

Izabrana fotka ljeta!

objavljeno prije 16 godina

Tjedan dana intenzivnog glasanja je za nama, i Fotka ljeta je tu. Borba glasača bila je vrlo izjednačena, nekoliko se fotki već prvi dan izdvojilo među favorite i na kraju su presudile… više »

skrolaj na vrh