« Fun
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Izabrana fotka ljeta!

Pristiglo je više od tisuću fotografija - izabrali ste najbolju!

Kliknite i pogledajte fotografiju u punoj veličini.
Kliknite i pogledajte fotografiju u punoj veličini. (Krešo Goleš)
Više o

Uhvati duh ljeta!

Tjedan dana intenzivnog glasanja je za nama, i Fotka ljeta je tu. Borba glasača bila je vrlo izjednačena, nekoliko se fotki već prvi dan izdvojilo među favorite i na kraju su presudile nijanse i nekoliko glasova.

Pobjednik i osvajač laskave titule Fotke ljeta na Metro portalu je Krešo Goleš iz Šibenika s fotografijom nazvanom Tribunjska nevera. Čestitamo!!

Izuzetno su vam se svidjele i fotografije Mirjane Hudoletnjak, Silvije Dobrich Belančić i Tomislava Može koji su se po broju glasova sasvim približili pobjedniku.

Zahvaljujemo svim sudionicima nagradnog natječaja na trudu uloženom u fotkanje i volji za slanjem svojih radova. Nadamo se da vam je bilo drago vidjeti svoje slike na portalu. Pristiglo je preko tisuću fotki u raznim kategorijama, najbolje od kojih možete pogledati u galerijama sva 4 kola natječaja.

Ne smijemo zaboraviti niti glasače. Bilo je jednokratnih, koji su ispunili obećanje prijateljima, a bilo je i upornijih koji su nastojali pomoći svojim favoritima. Od velikog broja pristiglih glasova, sretni dobitnik nagrade za glasača je Dragan Bagarić iz Zagreba. Čestitke i njemu.

Podsjećamo da do 22. rujna traje glasanje za Video ljeta, pa svratite do galerije video radova i odaberite svog favorita, i tu smo predvidjeli nagradu za najsretnijeg glasača.

17.09.2008. 14:15:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh