Fun

Zašto mornar mora svirati harmoniku

objavljeno prije 16 godina

Friško oženjenog mornara mornarica obavijesti kako odlazi na udaljeni otok u Pacifiku, na godinu dana. Nakon nekoliko tjedana pošto je stigao u svoju bazu na otoku počne mu… više »

da te cijeli svijet razumije ...

Britanske općine zabranjuju latinske izraze

objavljeno prije 16 godina

Nekoliko općinskih uprava u Velikoj Britaniji zabranilo je korištenje latinskih izraza u upravnim postupcima. Korištenje latinskog jezika u dokumentima ili u razgovorima… više »

Švedska ne dopušta sotonske registracije

objavljeno prije 16 godina

Vlasniku automobila u Norrkoepingu u Švedskoj odbijen je zahtjev za izdavanjem registarskih pločica s brojem 666 666, jer vlasti ne dopuštaju sablažnjive registracije. Ured za… više »

svećenici negoduju

Korporacija Vatikan

objavljeno prije 16 godina

Zaposlenici u vatikanskim uredima moraju ubuduće koristiti kartice kojima se evidentira njihova nazočnost na poslu. Plavu magnetnu karticu idućih će dana dobiti svi namještenici u… više »

Američke medicinske sestre objavile web-stranicu s igricom o Sari Palin

objavljeno prije 16 godina

Nakon nedavne objave u medijima da je za "stilsku preobrazbu" republikanske kandidatkinje Sare Palin za predsjednicu SAD-a, stranka izdvojila 150.000 dolara, Udruga američkih… više »

etično?

Brazilci razvijaju svoje seksualno gospodarstvo

objavljeno prije 16 godina

Brazilske prostitutke morale bi ispunjavati sve fantazije i zavodljivo privlačiti svojim nadimkom, topla je preporuka brazilske vlade. Na stranicama Ministarstva rada objavljene su detaljnije… više »

kao i svake godine ...

Uhapsili Belgijanca maskiranog u provalnika

objavljeno prije 16 godina

Četrdesetogodišnjeg Belgijanca koji se za Noć vještica maskirao u provalnika, u petak navečer je privela policija u sjevernom Bruxellesu, povjerovavši da ga je uhvatila… više »

Saudijska Arabija bira najljepšu kozu i jarca

objavljeno prije 16 godina

Nakon što se prvo natjecanje za najljepšu devu pokazalo unosnim projektom, Saudijska Arabija proširila je područje djelovanja te upravo bira najljepšu kozu,… više »

TRI DIMENZIJE SU PONEKAD PREVIŠE

Japanac želi oženiti lik iz crtića

objavljeno prije 16 godina

Taichi Takashita je Japanac koji je pokrenuo akciju na internetu kojoj je cilj skupiti milijun potpisa potrebnih kako bi od vlade zatražio legaliziranje brakova s dvodimenzionalnim likovima.… više »

pasja avantura

Maltezer pronađen tisuću milja od doma

objavljeno prije 16 godina

Maltezer Max pronađen je u Chicagu nakon što je nestao iz svog doma na Floridi, što je udaljenost od skoro 1000 milja (oko 1500 km), piše Journal Times. Richard Gonzales… više »

pušenje je opasno

Bičevan zbog cigarete u avionu

objavljeno prije 16 godina

Pušač u Saudijskoj Arabiji osuđen je na 50 udaraca bičem jer je zapalio cigaretu u zrakoplovu, objavljeno je u četvrtak. Kako je izvijestio list "Okaz", Saudijac je… više »

sažalili se

Uhitili ga pa mu ispekli tortu

objavljeno prije 16 godina

Tajvanska policija priredila je rođendansku proslavu usamljeniku kojega je neprosredno prije toga uhitila jer je ukrao gusku da bi sam proslavio rođendan. Načelnik policijske postaje u Neipuu… više »

Navodna kći Gorbačova pokušala napraviti karijeru u Monaku

objavljeno prije 16 godina

Žena koja se predstavljala kao kći posljednjeg sovjetskog predsjednika Mihaila Gorbačova pokušala je napraviti karijeru u Monaku i pritom pronašla način pristupa… više »

polako...

Putovali s magarcima 2.500 kilometara

objavljeno prije 16 godina

Pierre i Danielle Renault iz Francuske ispunili su životni san, nakon što su tijekom neobičnog, 2,5 godine dugog hodočašća stigli u Rim. Posjet Rimu bio je cilj dugog… više »

Novinari BBC-a ostavljali seksualne telefonske poruke

objavljeno prije 16 godina

Britanska televizija BBC našla se pod velikim pritiskom nakon što su dvojica televizijskih voditelja telefonom zvali jednog glumca i ostavljali mu neugodne poruke sa seksualnim… više »

skrolaj na vrh