Fun nema prethodne stranice
VIC DANA

Kad Mujo letio avionom

objavljeno prije 9 sati i 4 minute

Mujo i Haso voze se u avionu od Sarajeva do New Yorka. Nakon 15 minuta vožnje pilot javlja preko zvučnika da će zbog kvara na jednom motoru avion kasniti 45 minuta. Dva sata kasnije opet se… više »

VIC DANA

Djedica i viagra

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Baka i djed leže u krevetu. Baka bi da se podsjeti seksa, ali djedi nikako da se digne. Kaže baka: - Slušaj me dobro, čula sam za neku tabletu, kad je popiješ odmah ti se digne.… više »

VIC DANA

Kada Fata ostavlja poruke...

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Mujo se vraća s posla i na stolu ga dočeka Fatina poruka: - Mater je bolesna, ot'šla sam do nje... Mujo slegne ramenima, krene prema frižideru kad tamo još jedna… više »

VIC DANA

Mujo ide po burek

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Mujo hoda ulicom vidno nervozan, svi mu se sklanjaju s puta jer glasno psuje. Zaustavi ga Haso i upita: - Šta je bilo, Mujo? Zašto si nervozan? - Nemoj me ništa pitati! -… više »

VIC DANA

Mujo i najbolji vikend

objavljeno prije 4 dana i 9 sati

Mujo doleti do Fate i kaže joj nabrijano:  - Fato, hajde bona da si priuštimo jedan lijep vikend. Fata ga veselo pogleda i odgovori: - Može, Mujo, to ti je odlična ideja! Mujo se… više »

VIC DANA

Mujo i spavanje

objavljeno prije 5 dana i 9 sati

Mujo i Haso sjede u kafani i nešto pričaju, kad se Haso sjeti: - Mujo, bolan, kako ti zaspeš noću? Mujo slegne ramenima: - Ma, nije problem, ja ti brojim do tri i zaspim... Haso… više »

VIC DANA

Mujo i oralni... seks, naravno...

objavljeno prije 6 dana i 9 sati

Mujo dođe kući s posla prilično napaljen i odmah s vrata viče Fati: - Fato, bil' mi pušila, baš mi je došlo milo ... ! Fata dođe u hodnik i zavrti glavom: - Mujo, bolan,… više »

VIC DANA

Mujo bi se rastao, Haso ga odgovara

objavljeno prije 7 dana i 9 sati

Mujo i Haso sjede na obali rijeke i pecaju. Mujo stalno nešto gunđa i odmahuje glavom, a Haso ga zabrinuto gleda. Nakon nekog vremena Haso skupi hrabrosti i upita:ž - Bolan Mujo,… više »

VIC DANA

Kad šef gnjavi svojim vicevima...

objavljeno prije 8 dana i 9 sati

Šef se veselo vratio s ručka, i dobro raspoložen zove cijelu ekipu da im ispriča najnovije viceve koje je čuo. Međutim, svi se smiju njegovim šalama osim jedne djevojke. - U… više »

VIC DANA

Ono kad Mujo i Haso bježe od pandura

objavljeno prije 9 dana i 8 sati

Mujo i Haso bježe od policije i sad biraju izmedju polja, šume i bunara. Odluče se za bunar i uskoče u njega. Dođoše policajci do bunara i gledaju okolo gdje su mogli otići, kad… više »

VIC DANA

Bosanci na pizzi

objavljeno prije 10 dana i 9 sati

Mujo i Haso gradom i nakon nekog vremena ogladne, pa se počnu ogledavati unaokolo ima li neki restoran ili nešto slično. Odluče na kraju otići u pizzeriju, jer još nikad nisu… više »

VIC DANA

Mujo traži zaručnički prsten...

objavljeno prije 11 dana i 9 sati

Mujo traži praiv zaručnički prsten i napokon ga pronađe, prepunog dijamanata, i sad se Fata hvali po cijeloj mahali i svima ga pokazuje. Nakon par dana sretne Mujo Hasu, a ovaj ga odmah… više »

VIC DANA

Ono kad Mujo traži povišicu...

objavljeno prije 12 dana i 9 sati

Žive tako Mujo i Fata već par godina u relativno skladnom braku, no Fati je Mujina plaća uvijek nedovoljno velika da je rastegne kroz cijeli mjesec. Stoga ga počne gnjaviti da zatraži… više »

VIC DANA

Kad Mujo upozna pravu princezu

objavljeno prije 13 dana i 9 sati

Mujo šeće pokraj neke bare, kad žaba skoči pred njega i progovori: - Ako me poljubiš pretvorit ću se u prekrasnu princezu!!! Mujo joj priđe uzme je i spremi u džep. Žaba opet… više »

VIC DANA

Kad Fata uzme stvari u svoje ruke...

objavljeno prije 14 dana i 9 sati

Dolazi Mujo kući u sitne sate, pijan kao letva. Klati se s jedne na drugu stranu, jedva pogodi ključem bravu iz dvadesetog puta, otključa vrata i uđe. U kući ga čeka bijesna Fata, i kad ga… više »

skrolaj na vrh