Film
nakon prvog dana

"This Is It" zaradio 20 milijuna dolara

objavljeno prije 15 godina

Dokumentarni film o posljednjim tjednima života kralja popa Michaela Jacksona i njegovim pripremama za povratničku svjetsku turneju prvoga je dana prikazivanja zaradio 20,1 milijuna dolara.… više »

ekskluzivno

Michael Moore o ljubavnoj priči između kapitalista i novca

objavljeno prije 15 godina

Michael Moore dijeli javnost kao malo koji drugi redatelj - kod jednih izaziva bijes, dok drugi cijene njegov rad i smisao da surovu stvarnost prenese na veliko filmsko platno. S… više »

Novo u zagrebačkim kinima - 29. listopada

objavljeno prije 15 godina

Što se prikazuje na filmskim platnima ovog tjedna? Dokumentarac o kralju popa probudit će nostalgiju u mnogima, ali i još jednom pokazati zašto je Michael Jackson bio i… više »

nešto drukčije

Iberoamerički filmovi u kinu 'Tuškanac'

objavljeno prije 15 godina

Čileanskim filmom "Zdravica" Shaia Agosina 2. studenoga u zagrebačkom kinu "Tuškanac" počinje Ciklus iberoameričkog filma, u sklopu kojeg će se do 12. studenoga prikazati osam novijih… više »

almost the truth

Izlazi dokumentarac o 40 godina Monty Pythona

objavljeno prije 15 godina

'Monty Python: Almost the Truth (the Lawyer's Cut)', retrospektiva je u šest dijelova koja slavi 40 godina legendarnih britanskih komičara. Istodobno je smjerna, otkrivajuća,… više »

7. zff

Ubio sam majku dobio Zlatna kolica

objavljeno prije 15 godina

Kanadski film "Ubio sam majku" Xaviera Dolan-Tadrosa osvojio je nagradu Zlatna kolica za najbolji dugometražni igrani film 7. Zagreb Film Festivala, objavljeno je na današnjoj… više »

recenzija

Gamer - puno pucnjave, seksa i akcije

objavljeno prije 15 godina

Redateljsko scenaristički dvojac Mark Neveldine i Brian Taylor probio se brzim akcijskim filmom Ubrzanje ('Crank') u kojem Jason Statham mora stalno biti pod povećanom dozom adrenalina ako… više »

Bez Gibsona

Uskoro 4. nastavak Mad Maxa

objavljeno prije 15 godina

Australski redatelj George Miller koji je karijeru započeo prije 30 godina prvim nastavkom "Mad Maxa", počet će snimanje četvrtog nastavka u kolovozu na istim lokacijama na kojima se glumac… više »

22. listopada

Novo u zagrebačkim kinima - 22. listopada

objavljeno prije 15 godina

Ovog tjedna samo su dva značajna uradka došla na filmska platna zagrebačkih kina - akcijsko-futuristički triler Gamer i komedija o životnim strastima i opsesijama dvaju žena… više »

nova trilogija

Nova trilogija Ratova zvijezda snimat će se u tri dimenzije

objavljeno prije 15 godina

Web stranica MarketSaw objavila je ekskluzivnu vijest da će George Lucas snimiti novu trilogiju "Ratova zvijezda", ovog puta u tri dimenzije. Autor članka pozvao se na pouzdane izvore iz… više »

zagreb film festival

Otvoren 7. ZFF

objavljeno prije 15 godina

Kratkim filmom Ciao Mama, autora Gorana Odvorčića, te cjelovečernjim filmom Machan redatelja Uberta Pasolinija večeras je u prepunom kinu Studentskog centra počeo 7. Zagreb Film Festival… više »

pravi film o vukovaru

Matanićev "Tulum" na festivalima diljem svijeta

objavljeno prije 15 godina

Kratki igrani film "Tulum" redatelja Dalibora Matanića, s Leonom Paraminski u glavnoj ulozi, uvršten je u konkurenciju čak 18 svjetskih festivala do kraja ove godine, izvijestila je… više »

britanci u zagrebu

Svjetski dan animiranog filma u kinu 'Tuškanac'

objavljeno prije 15 godina

U povodu Svjetskog dana animiranog filma, 18. listopada u zagrebačkom kinu 'Tuškanac' prikazat će se radovi studenata animacije s akademija u Splitu i Zagrebu, te izbor filmova s… više »

Zagreb Film Festival

ZFF za najmlađe - Vip Bibijada u kinu Europa!

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Zagreb Film Festival i Vip već treću godinu misle na one najmlađe i pripremaju pet odličnih filmskih poslastica iz svjetskih kinematografija. Tako će u pet dana svi mladi filmofili i… više »

primamljivo

Woody Allenu ponuđeni milijuni ako snimi film u Riju

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Rio de Janeiro, koji će 2016. ugostiti Olimpijske igre, mogao bi biti i glavno mjesto događanja sljedećeg filma Woodya Allena. Državne i gradske vlasti ponudile su u suradnji s Brazilskim… više »

skrolaj na vrh