Biznis
SAVJETI

Hoteli čije uređenje želimo i doma, evo zašto...

objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana

Koliko ste puta vidjeli prazna hotelska predvorja, neiskorištene zone za sjedenje ili za rad u hotelskim hodnicima te prazne hotelske barove? Umijeće uređenja hotela krije se upravo u… više »

EU

EU se treba pripremiti za proširenje

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Michel je rekao da je samit Europske unije u Granadi "vrlo važan jer će pokrenuti raspravu o strateškoj agendi Europske unije", a rasprava će se voditi u tri smjera. "Prvo - što… više »

EK

Poticaji za vraćanje starih mobitela

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

U Europskoj uniji prikuplja se vrlo malo starih elektroničkih uređaja. Procjenjuje se da u ladicama europskih kućanstava ima oko 700 milijuna starih mobitela. Mobiteli su puni dragocjenih… više »

INFORMACIJE

Otvoreni 15. Dani inženjera elektrotehnike

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

S rekordnim brojem preko 1.000 registriranih sudionika, na danas otvorenom skupu najeminentnijih stručnjaka elektrotehničke struke, istaknuto je kako ubrzani procesi energetske… više »

BRAVO

Uber daruje studentima 50 posto popusta na vožnje povodom nove akademske godine

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Nakon uspješnih rezultata tijekom turističke sezone, gdje je Uber zabilježio rast vožnji od 55 posto tijekom ljetnih mjeseci u usporedbi s istim razdobljem lani, kao omiljenu opciju… više »

ODLIČNO!

Zvijezda i Omegol B1 podržavaju Zakladu Hrvatska kuća srca

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Povodom Svjetskog dana srca i predstavljanja novog funkcionalnog proizvoda - namaza Omegol B1, Zvijezda je podržala rad Zaklade Hrvatska kuća srca. Zaklada educira građane o važnosti njihove… više »

STARTUP

ZICER nudi lovu!

objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana

Startup Factory je prvi hrvatski startup akcelerator i višestruko nagrađivani program ZICER-a - Zagrebačkog inovacijskog centra. Tijekom posljednjih sedam godina kroz ovaj su se… više »

ODLIČNO!

WOLF po treći put

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Za ovogodišnje izdanje WOLF - Women of Luminous Future konferencije koje će se održati 6. i 7. listopada u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema, organizatori su najavili do sada najjači… više »

ANALIZA

Problemi poduzetnika u Hrvatskoj

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Poduzetnici u Hrvatskoj smatraju da su im za poslovanje iznimno važne vještine ophođenja sa zaposlenicima i klijentima, vjeruju da su u njima vrlo dobri, ali su svjesni i prostora za… više »

REZULTATI

Zvijezda slavi 107 godina

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

U svoju 107. godinu Zvijezda ulazi kao kompanija čijih se pet brandova, prema nedavno objavljenoj BRANDscore ljestvici snage brandova, nalazi na listi top 10 najjačih u Hrvatskoj. Tako je za… više »

ANALIZA

Prijeti li ozbiljan trgovinski sukob s Kinom?

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Otkako je Europska unija najavila da će preispitati krši li Kina pravila tržišnog natjecanja subvencioniranjem elektroautomobila, raste zabrinutost zbog mogućeg trgovinskog rata… više »

HMMM...

Hrvatska i negativne posljedice turizma

objavljeno prije 10 mjeseci

Hrvatska je tražena kao turistička destinacija. Turistička branša će vjerojatno ove godine premašiti rekordnu godinu prije korone, 2019. To je priopćilo hrvatsko Ministarstvo… više »

MA DA?

Kompare.hr kao najveći posrednik za osiguranja

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

U izvješću platforme za analizu tržišta osiguranja Insure.hr iz kolovoza 2023., objavljeno je da tvrtka Custodia d.o.o. preko koje posluje najveći hrvatski komparator osiguranja… više »

U LOVI SU

Uber ruši rekorde

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Nakon prošlogodišnjeg rasta vožnji Ubera od 70 posto tijekom turističke sezone, ova najpopularnija opcija prijevoza u Hrvatskoj opet ruši rekorde. Naime, tijekom ljetnih… više »

ČESTITAMO

ZICER je osvojio titulu "Croatian EEPA 2023 national winner"

objavljeno prije 10 mjeseci i 5 dana

ZICER - Zagrebački inovacijski centar ovih se dana može pohvaliti novim priznanjem. U konkurenciji hrvatskih projekata osvojili su priznanje EPPA 2023 nacionalnog pobjednika. Sada su u finalu… više »

skrolaj na vrh