Biznis
PODACI

Sve više paketa na tržištu poštanskih usluga

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Na tržištu poštanskih usluga u Republici Hrvatskoj i u drugom tromjesečju 2019. zabilježen je nastavak rasta broja paketa. Ukupno je ostvareno 5,9 milijuna paketskih usluga,… više »

ISTRAŽIVANJE

Njemački proizvodi ulijevaju povjerenje

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Globalni potrošači najviše cijene proizvode iz Njemačke, a uglavnom su nepovjerljivi prema onim kineskima, prema u ponedjeljak objavljenom istraživanju tvrtke za javno mnijenje… više »

ČESTITAMO

Priznanje za Holy Grail

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Pobjednici najprestižnijeg svjetskog natjecanja u inovacijama u održivom pakiranju proglašeni su 25. rujna u Nurembergu. Pionirski projekt Holy Grail koji vodi P&G osvojio je… više »

LOVA

Novi investicijski krediti za ruralni razvoj

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Hrvatskom bankom za obnovu i razvoj (HBOR) nudi „Investicijske kredite za… više »

COOL

Tesla stiže u Hrvatsku?

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Elon Musk, izvršni direktor Tesle, otkrio je kako se ta tvrtka koja proizvodi električne automobile početkom iduće godine planira proširiti u Europi, a to uključuje i Hrvatsku.… više »

NAGRADE

Viber digitalna kampanja Narodnog radija osvojila nagradu na WMF-u

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Narodni radio, najpopularnija hrvatska stanica narodne glazbe, u subotu je na Weekend Media Festivalu osvojio „SoMo Borac" nagradu za najbolju regionalnu digitalnu kampanju 2019.… više »

PROBLEMI?

Ryanair otpušta petstotinjak ljudi

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Ryanair planira ukinuti od 500 do 700 radnih mjesta, objavio je u četvrtak izvršni direktor Michael O'Leary, koji bi istodobno zahvaljujući zelenom svjetlu dioničara u idućih pet… više »

LOVA

Zamjena Huaweijeve opreme košta preko 3 milijarde dolara

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Zamjena kineske telekomunikacijske opreme u europskim zemljama stajat će kompanije oko 3,5 milijardi dolara, pokazalo je u petak objavljeno izvješće konzultantske tvrtke Strand… više »

EU FONDOVI

Bespovratne potpore za izlaganje na međunarodnim sajmovima

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

„Internacionalizacija" (Sajmovi) traje i dalje. Ukupna vrijednost raspoloživih sredstava iznosi 134 milijuna kuna što je posljedica strateškog opredjeljenja Ministarstva… više »

KONFERENCIJE

PRpitch 2 za poduzetnike i obrtnike 3. 10. u Westinu

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Druga konferencija o odnosima s javnošću za poduzetnike i obrtnike PRpitch održat će se u četvrtak 3. listopada 2019. u hotelu The Westin Zagreb. Cilj konferencije je poduzetnicima i… više »

POTICANO?

APN primio rekordan broj zahtjeva za subvencije

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Tjedan dana od početka zaprimanja zahtjeva za subvencioniranje stambenih kredita, zaključno s jučerašnjim danom, pristiglo je 1.119 prijava, što je 50 posto više u odnosu… više »

LIDERI

Istraživanje Ipsosa potvrđuje vodeću poziciju Zvijezde na tržištu

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

S čak pet brendova u TOP 12, Zvijezda je najsnažniji brand u Hrvatskoj. Potvrdilo je to istraživanje Ipsosa - BRANDpuls*. Najsnažniji je brand Zvijezdino suncokretovo ulje koje je i u ovom… više »

NESUGLASICE

Stanodavci protiv zamrzavanja stanarina

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

„Otputujte primjerice u Ženevu. Tamo otpada žbuka sa stropova", kaže Andreas Ibel i dodaje da je u okolici grada sve kako treba. Ibel vidi uzroke u ograničavanju stanarina koje je u… više »

ISTRAGA

Imaju li Facebook i Google monopol?

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Pravosudni odbor Zastupničkog doma američkog Kongresa zatražio je u petak dokumente od najvećih tehnoloških tvrtki u sklopu protumonopolske istrage. Odbor je zatražio dokumente,… više »

BRAVO

P&G primjer da poslodavci u Hrvatskoj mogu pružiti globalnu kvalitetu zaposlenja

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Da je zadovoljstvo zaposlenika jedan od ključnih prioriteta tvrtke Procter & Gamble, potvrđeno je i ove godine uručenjem certifikata Poslodavac Partner, prestižnog priznanja za izvrsnost… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh