Biznis nema prethodne stranice
BRAVO

Zvijezda donirala 100.000 kuna KB-u Sveti Duh

objavljeno prije 17 sati i 17 minuta

Tvornica ulja Zvijezda je Kliničkoj bolnici Sveti Duh donirala 100.000 kuna za kupnju opreme za dojenčad i uređaje za dezinfekciju prostora, kako bi zdravstvenim radnicima olakšala… više »

EU FONDOVI

Nove potpore poljoprivrednicima za razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti

objavljeno prije 19 sati i 17 minuta

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je dugo očekivani Natječaj za provedbu operacije 6.4.1. »Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim… više »

BRAVO

Kaufland donira svježe voće i povrće Hrvatskom Crvenom križu

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

Već treću godinu zaredom Kaufland provodi projekt Kaufland škola voća i povrća tijekom kojega, cijele školske godine, partnerskim osnovnim školama diljem Hrvatske svakog… više »

POMOĆ

Blokirani dobivaju tri mjeseca počeka?

objavljeno prije 1 dan i 19 sati

Otplata starih dugova za nešto više od 241 tisuću blokiranih građana čiji dug zajedno s kamatama iznosi oko 23 milijarde kuna trebala bi biti stavljena u mirovanje iduća tri… više »

ANALIZA

Zemlje u razvoju su stvarne žrtve pandemije

objavljeno prije 2 dana i 21 sat

Držati distancu - u Njemačkoj, Francuskoj ili SAD-u je izvodivo. Ali, u slumovima New Delhija, u favelama Rio de Janeira ili townshipovima Južnoafričke Republike zbog nedostatka životnog… više »

PAD BURZI

Globalno gospodarstvo uranja u recesiju

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Na svjetskim su burzama cijene dionica prošloga tjedna pale, nakon niza podataka koji pokazuju da zbog posljedica širenja koronavirusa najveća svjetska gospodarstva uranjaju u… više »

SNALAŽENJE

Mala poduzeća protiv korone se bore velikom kreativnošću

objavljeno prije 3 dana i 21 sat

Mora li se baš sad jesti sladoled? Zar trenutno nemamo drugih briga? Imamo sigurno. Svatko od nas. Bilo zbog obitelji, bilo zbog prijatelja ili zbog posla. A vjerojatno i zbog svega… više »

KARIJERE

Igor Vukasović – novi direktor korporativnih komunikacija Hrvatskog Telekoma

objavljeno prije 5 dana i 19 sati

Igor Vukasović od 1. travnja preuzima funkciju direktora Odjela za korporativne komunikacije Hrvatskog Telekoma u sklopu koje će biti odgovoran za internu i eksternu komunikaciju vodeće… više »

SAVJETI

Kako do moratorija na kredit, što treba znati i kako krenuti?

objavljeno prije 6 dana i 12 sati

Postalo je javno prihvaćeno i poznato da će situacija s koronavirusom, osim na zdravstveni sustav te naš način ponašanja u društvu, imati i širok i dubok utjecaj i… više »

INICIJATIVE

EK predlaže skraćeno radno vrijeme za spas radnih mjesta

objavljeno prije 6 dana i 17 sati

Europska komisija (EK) najavila je u srijedu program skraćenog radnog vremena za koji će jamčiti zemlje članice i koji će pomoći tvrtkama u najteže pogođenim zemljama da zadrže radnike. "To… više »

BRAVO

Airbnb pomaže u povratu novca

objavljeno prije 8 dana i 15 sati

Globalna internetska platforma Airbnb najavila je da će iznajmljivačima isplatiti 250 milijuna dolara kako bi im olakšala financijski teret povrata novca gostima nakon otkazanih… više »

RAZMIŠLJANJA

Javni sektor mora dati veći doprinos borbi protiv krize

objavljeno prije 8 dana i 17 sati

Prema podacima istraživanja portala MojPosao, svaka peta osoba (18%) u Hrvatskoj se boji zaraze koronavirusom. Najviše ispitanika, gotovo polovica (43%), virusa se boji samo donekle,… više »

LOŠE...

Stručnjaci očekuju pad putovanja turista u svijetu između 20 i 30 posto

objavljeno prije 9 dana i 17 sati

Svjetska turistička organizacija (UNWTO) krajem ožujka revidirala je svoje procjene turističkog prometa za svijet ove godine, očekujući zbog pandemije covid19 pad putovanja turista po svijetu… više »

ANALIZA

Budući studenti ekonomije će učiti o "Korona-krizi 2020."

objavljeno prije 10 dana i 15 sati

Obzirom na vijesti iz gospodarstva mnogi već smatraju kako bi ova kriza izazvana pandemijom koronavirusa mogla biti još veća od sloma burzi i privrede 1929. Pad vrijednosnica je već… više »

INICIJATIVE

MMF i Svjetska banka traže otpis dugova najsiromašnijih

objavljeno prije 10 dana i 17 sati

Dugovi siromašnijih zemalja teško pogođenih pandemijom koronavirusa trebali bi biti otpisani kako bi im se oslobodili resursi za borbu protiv bolesti, poručili su čelnici… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh