Biznis nema prethodne stranice
SUMANUTO

Koliko su ukupno dužne sve zemlje svijeta

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Globalni dug prošle je godine dosegnuo rekordnih 184 tisuće milijardi dolara, objavio je u petak Međunarodni monetarni fond (MMF), povisivši svoju raniju procjenu iznosa duga za… više »

STVARNO?

Studenti odlučili: najpoželjniji poslodavci su robotičari

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

U četvrtak, 13. prosinca 2018. započelo je treće izdanje najpopularnijeg spoja između poslodavaca i studenata - Career Speed Dating. Otvorenje je održano na Fakultetu elektrotehnike… više »

BIZNIS

Nathalie Lerotić Pavlik nova direktorica ljudskih potencijala Infobipa

objavljeno prije 3 dana i 20 sati

Nathalie Lerotić Pavlik nova je direktorica ljudskih potencijala Infobipa. Lerotić Pavlik bogato je međunarodno iskustvo u upravljanju ljudskim potencijalima stekla radom u kompanijama poput… više »

LOVA?

Bitcoin: kako došao, tako prošao?

objavljeno prije 8 dana i 15 sati

Još prošlog prosinca je jedan Bitcoin vrijedio gotovo 20.000 dolara, ali već na njegovu desetu obljetnicu početkom studenog nije vrijedio niti polovicu tog iznosa. Sredinom… više »

BRAVO

Future Tense u Moskvi osvojio drugo mjesto u kategoriji event godine

objavljeno prije 9 dana i 17 sati

Konferencija Future Tense koja se u listopadu održala u zagrebačkoj Laubi osvojila je drugo mjesto u kategoriji event godine na prestižnom natjecanju Eventiada IPRA Golden World Awards u… više »

BRAVO

Franck podržao odlazak mladih robotičara na natjecanje u Kinu

objavljeno prije 10 dana i 19 sati

Sredstva namijenjena blagdanskim poklonima za poslovne partnere, Franck je ove godine donirao Institutu za razvoj i inovativnost mladih sa ciljem edukacije i razvoja vještina mladih u… više »

NAPREDAK?

Prve reforme u zemljama zone eura

objavljeno prije 10 dana i 21 sat

Ministri financija Europske unije su se nakon 16 sati pregovora u načelu dogovorili oko reformskog paketa za monetarnu uniju. S naglaskom na „u načelu". Sve ove prijedloge još… više »

POSLOVANJE

Infobip otvorio novi ured u Rijeci

objavljeno prije 12 dana i 16 sati

Infobip, vodeća globalna i hrvatska tehnološka kompanija, u Rijeci je otvorio novi ured na adresi Ulica Martinkovac 109, 1. kat. Riječki je ured 60. ured koji je Infobip otvorio u… više »

KOMENTAR

G20 pred krajem?

objavljeno prije 13 dana i 21 sat

Deset godina nakon svog prvog okupljanja na razini predsjednika država i vlada, grupa G20 kao forum za rješavanje globalnih problema jasno slabi. Osnovan kao sredstvo u borbi protiv… više »

REZULTATI

Microsoft preskočio Apple po tržišnoj vrijednosti

objavljeno prije 14 dana i 13 sati

Tržišna vrijednost Microsofta premašila je u petak vrijednost Applea, po prvi put nakon osam godina, jer cijena dionice tog softverskog diva u posljednje vrijeme raste, dok je… više »

EU FONDOVI

Bespovratne potpore za 2.500 poljoprivrednika

objavljeno prije 15 dana i 14 sati

Do sada su raspisana tri natječaja za tip operacije 6.3.1. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava iz Programa ruralnog razvoja. Provedba Programa traje već tri godine i… više »

BRAVO

Poslodavci vraćaju vjerodostojnost

objavljeno prije 16 dana i 12 sati

Otvorena medijska grupacija uspješno potiče spajanje poslodavaca i mladih bez roditeljske skrbi kako bi dobili prvo zaposlenje te se tako osamostalili i relativno financijski sigurni… više »

UPS

Oglašavači više ne vjeruju Facebooku?

objavljeno prije 16 dana i 21 sat

Facebook, s navodno dvije milijarde korisnika najveća društvena mreža, bori se s problemima na raznim razinama: fake news, krivotvoreni korisnički računi, skandali s podacima… više »

ISTRAŽIVANJE

Sve više Hrvata očekuje povišicu

objavljeno prije 17 dana i 15 sati

Portal MojPosao je za vrijeme trajanja 9. regionalnih Virtualnih dana karijera i znanja (3. do 11. listopada 2018.) proveo je istraživanje čiji je cilj bio utvrditi stanje na hrvatskom… više »

ČESTITAMO

Infobipu priznanja na Messaging & SMS Global Awards

objavljeno prije 18 dana i 15 sati

Infobip, globalna komunikacijska platforma za poslovne korisnike, osvojio je višestruka priznanja na manifestaciji Messaging & SMS Global Awards u organizaciji tvrtke Capacity… više »

skrolaj na vrh