Biznis nema prethodne stranice
B2BRun ST

Održan B2Run Split. Sezona krenula rekordnim brojkama

objavljeno prije 1 dan i 8 sati

Četvrtak je novi petak za sve sudionike B2Run-a, a bolji početak sezone najaktivnijeg afterworka u Hrvatskoj malo tko je mogao zamisliti. Split je, naime, u osmoj godini domaćinstva oborio… više »

COOL

Belupo i Podravka predstavili novi B.FIT program

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Na hrvatsko tržište lansiran je Belupo B.Fit program, sveobuhvatno rješenje za kontrolu i smanjenje prekomjerne tjelesne mase. Osim programa prehrane, B.Fit predstavlja liniju… više »

COOL

Sat za nas uz Allianz Hrvatska

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

Allianz Hrvatska, Hrvatski paraolimpijski odbor i Hrvatski olimpijski odbor već niz godina adresiraju aktualne društvene probleme, a ovim projektom, upravo u 2024., godini Olimpijskih… više »

BRAVO

Hypefy osvaja prvo mjesto na Podim Pitching Competition 2024

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

Na nedavno održanom Podim Pitching natjecanju, koje se smatra jednim od najvažnijih događaja za startupove u Europi, Hypefy je izvojevao pobjedu među stotinama inovativnih startupova iz… više »

OPA!

Booking.com će morati ispunjavati strože kriterije

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

Komisija je također pokrenula istragu kako bi utvrdila status društvene mreže X, te odlučila da neće označavati X Ads i TikTok Ads za nadzornike pristupa. Komisija je objavila da je… više »

LG

LG pokreće kampanju "Life's Good uz LG - uvijek i svuda s Vama!"

objavljeno prije 6 dana i 11 sati

LG Electronics pokreće kampanju "Life's Good uz LG - uvijek i svuda s vama!" koja će se održati sljedeći tjedan u nekoliko hrvatskih gradova. Između 13. i 18. svibnja, LG Showroom posjetit će… više »

INFOBIP

Infobip ide naprijed

objavljeno prije 8 dana i 15 sati

Globalna cloud komunikacijska platforma Infobip i Nokia danas su najavili sklapanje partnerskog sporazuma koji će svjetskoj developerskoj zajednici omogućiti korištenje njihovih API… više »

OPA

David Beckham novi je ambasador piva Stella Artois

objavljeno prije 9 dana i 13 sati

David Beckham, jedan od najpoznatijih bivših nogometaša, modna ikona, suvlasnik dvaju nogometnih klubova, veliki humanitarac i miljenik svjetske publike novi je ambasador… više »

SUMMIT

Leap Summit 2024.

objavljeno prije 11 dana i 10 sati

Tema konferencije, "SMART FACTORY 4.0 VS 5.0: Let's Lean Into Digital Future", obećava inspirativne diskusije o inovacijama u industriji, uz naglasak na digitalnoj transformaciji.… više »

GEBERIT

Novi standard higijene u kupaonici

objavljeno prije 12 dana i 8 sati

Tuš WC uređaji su izvrsna investicija kada je u pitanju osobna higijena. Zdrava koža pruža dovoljnu zaštitu od vanjskih utjecaja. Međutim, također je i ranjiva - osobito u… više »

BRAVO

DEICHMANN postavlja nove rekorde u Hrvatskoj

objavljeno prije 12 dana i 10 sati

Uspješna godina za DEICHMANN u Hrvatskoj - maloprodajni lanac obuće zaključio je financijsku godinu 2023. uz rast prodaje od gotovo 25 posto na oko 64 milijuna eura. Tvrtka je prodala… više »

BOLT

Prvi think tank za gradove budućnosti

objavljeno prije 16 dana i 12 sati

Uzevši u obzir da gotovo 60 posto Europljana smatra da bi njihovi gradovi bili bolji s manje automobila*, vodeća europska platforma Bolt udružila je snage s 37-ero djece iz cijelog… više »

ČESTITAMO

Nagrada iF Design za Geberit Bambini i Geberit CleanLine50

objavljeno prije 19 dana i 13 sati

Geberit Bambini Geberit je razvio kupaonsku liniju Geberit Bambini posebno za malu djecu i djecu do 14 godina starosti. Proizvodi iz ove kupaonske linije impresionirali su žiri iF Design… više »

BOLT PREMIUM

Nova dimenzija vožnje na zahtjev

objavljeno prije 20 dana i 11 sati

Bolt, vodeći pružatelj usluge vožnje na zahtjev u Hrvatskoj, predstavlja Bolt Premium - novu kategoriju vožnje na zahtjev, dostupnu korisnicima u Zagrebu. Zahvaljujući Bolt Premiumu korisnici… više »

STVARNO?

Kineski auti dolaze u Europu

objavljeno prije 21 dan i 8 sati

Gledano očima špeditera, automobili su posebna roba. S jedne strane nisu baš tako glomazni kao atomski reaktor ili naftna platforma, ali su ipak previše veliki da bi ih… više »

skrolaj na vrh