Biznis nema prethodne stranice
EU FONDOVI

Bespovratne potpore za izlaganje na međunarodnim sajmovima

objavljeno prije 1 sat i 10 minuta

„Internacionalizacija" (Sajmovi) traje i dalje. Ukupna vrijednost raspoloživih sredstava iznosi 134 milijuna kuna što je posljedica strateškog opredjeljenja Ministarstva… više »

KONFERENCIJE

PRpitch 2 za poduzetnike i obrtnike 3. 10. u Westinu

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

Druga konferencija o odnosima s javnošću za poduzetnike i obrtnike PRpitch održat će se u četvrtak 3. listopada 2019. u hotelu The Westin Zagreb. Cilj konferencije je poduzetnicima i… više »

POTICANO?

APN primio rekordan broj zahtjeva za subvencije

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

Tjedan dana od početka zaprimanja zahtjeva za subvencioniranje stambenih kredita, zaključno s jučerašnjim danom, pristiglo je 1.119 prijava, što je 50 posto više u odnosu… više »

LIDERI

Istraživanje Ipsosa potvrđuje vodeću poziciju Zvijezde na tržištu

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

S čak pet brendova u TOP 12, Zvijezda je najsnažniji brand u Hrvatskoj. Potvrdilo je to istraživanje Ipsosa - BRANDpuls*. Najsnažniji je brand Zvijezdino suncokretovo ulje koje je i u ovom… više »

NESUGLASICE

Stanodavci protiv zamrzavanja stanarina

objavljeno prije 3 dana i 3 sata

„Otputujte primjerice u Ženevu. Tamo otpada žbuka sa stropova", kaže Andreas Ibel i dodaje da je u okolici grada sve kako treba. Ibel vidi uzroke u ograničavanju stanarina koje je u… više »

ISTRAGA

Imaju li Facebook i Google monopol?

objavljeno prije 4 dana i 23 sata

Pravosudni odbor Zastupničkog doma američkog Kongresa zatražio je u petak dokumente od najvećih tehnoloških tvrtki u sklopu protumonopolske istrage. Odbor je zatražio dokumente,… više »

BRAVO

P&G primjer da poslodavci u Hrvatskoj mogu pružiti globalnu kvalitetu zaposlenja

objavljeno prije 7 dana i 18 sati

Da je zadovoljstvo zaposlenika jedan od ključnih prioriteta tvrtke Procter & Gamble, potvrđeno je i ove godine uručenjem certifikata Poslodavac Partner, prestižnog priznanja za izvrsnost… više »

POČINJE!?

Facebook zatražio dozvolu korištenja libre u Švicarskoj

objavljeno prije 7 dana i 22 sata

Pokretači libre, Facebook i njegovi partneri, zatražili su dozvolu za korištenje te kriptovalute u švicarskom sustavu plaćanja, priopćio je u srijedu financijski regulator… više »

EU FONDOVI

Natječaj za razvoj OPG-ova u slabije razvijenim područjima

objavljeno prije 8 dana i 19 sati

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je otvoreni javni poziv u okviru  „Programa za financiranje projekta lokalne infrastrukture i ruralnog razvoja na  područjima naseljenima… više »

BRAVO

Kaufland i ove godine podržao humanitarnu utrku UNICEF-a Mliječna staza

objavljeno prije 9 dana i 1 sat

U nedjelju, 8. rujna u središtu Zagreba održana je UNICEF-ova humanitarna utrka Mliječna staza koju već 3. godinu zaredom kao glavni sponzor podržava Kaufland Hrvatska. U ovom velikom… više »

Facebook
OPA :)

Facebook pod istragom zbog kršenja zakona o monopolu

objavljeno prije 12 dana i 21 sat

Tužitelji nekoliko američkih saveznih država pokreću istragu o tome je li Facebook gušio konkurenciju i korisnike izlagao riziku, objavila je u petak državna odvjetnica New Yorka… više »

EU FONDOVI

Natječaj za razvoj poduzetništva u slabije razvijenim područjima

objavljeno prije 14 dana i 1 sat

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je 29. kolovoza 2019. godine otvoreni javni poziv za Program „Razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrta na… više »

KONFERENCIJE

COMELEON, prva hrvatska konferencija o organizacijskoj kulturi

objavljeno prije 14 dana i 21 sat

U kongresnom hotelu Well u Tuhelju 24. i 25. listopada 2019. održat će se prva konferencija na temu organizacijske kulture pod nazivom COMELEON koja će okupiti međunarodne stručnjake na temu… više »

EU FONDOVI

Pojedinačna potpora do 200.000 eura

objavljeno prije 16 dana i 18 sati

S ciljem poticanja održivog razvoja ruralnog područja te njegove demografske obnove održavanjem postojećih ili kreiranjem novih radnih mjesta, uskoro očekujemo novi natječaj za operaciju… više »

LOVA

Novi Pravilnik o porezu na dohodak stupa na snagu sutra

objavljeno prije 19 dana i 21 sat

Od nedjelje, 1. rujna neoporezivi iznos dnevnice za službena putovanja u Hrvatskoj iznosi 200 kuna, što je 30 kuna više nego do tada, utvrđeno je izmjenama Pravilnika o… više »

skrolaj na vrh