« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
FUNKY REGGAE PARTY

Velik rođendanski party uz Paula Foxa i Jonaha Dana

Povodom prvog rođendana Reggae.hr portala Trip To Zion u prosincu, u zagrebačkoj Močvari organizira veliki rođendanski party

Paul Fox
Paul Fox (Trip Ti Zion, Močvara)
Više o

reggae

,

Trip to Zion

,

party

,

Soelden

,

Serge Lang trofej

,

stop nasilju u športu

,

nogometna akademija marić

Trip To Zion i portal Reggae.hr povodom prve obljetnice rada portala Reggae.hr 11. prosinca u Močvari pripremaju veliki party.

Tom prilikom u Zagrebu će nam se ponovno predstaviti Paul Fox i Jonah Dan iz Velike Britanije. Paul Fox je jedan od vokala u kultnom britanskom dub bendu Alpha & Omega, koje smo imali priliku gledati u punom sastavu prije nekoliko godina u Zagrebu. Uz angažman u navedenom sastavu, Paul Fox je istovremeno gradio i samostalnu karijeru koja se proteže već skoro puna dva desetljeća!

Uskoro dijelimo ulaznice!

Nakon prvog albuma 'Ease up the Pressure' za Word, Sound and Power etiketu, surađivao je sa raznim producentima i etiketama. Pod vlastitom etiketom Shades of Black, Jonah Dan i Paul Fox izdali su pregršt materijala,  od kojeg se najviše izdvaja izdanje iz 2008. godine 'Babylon Kingdomn Fall (Michael Rose)/ Down inna Rome' (12").

jonah_dan.jpg
Jonah Dan

Kao što već možete pretpostaviti, Paul Fox je vrlo produktivna osoba, te je stoga 2008. godine također izdao dva izdanja - 'Great Expectations' i 'Dub Expectations' featuring Michael Rose, koji se proslavio kao vokal u legendarnom sastavu Black Uhuru.

Paul Fox dolazi u zagrebačku Močvaru zajedno sa Jonah Danom obilježiti prvu godišnjicu pokretanja službenog Reggae portala u Hrvatskoj u organizaciji Trip To Zion kolektiva.
www.myspace.com/paulfoxshadesofblack

Osim britanskih zvijezda atmosferu će održavati i domaće snage:

Bass Cuture (Zagreb)
Bass Culture je najstariji domaći reggae soundsystem, osnovan sada već daleke 1999.godine, a možemo reći da su zaslužni za  oblikovanje reggae scene kakvu danas poznajemo u Hrvatskoj. Njihov selection obiluje roots- reggae, UK dub , electro/ dub i dubstep zvukovima.  Stalni članovi su Gjuro (selector) i Ilko (selector), a povremeno se u ekipi pojavljuju Dr Ben (selector), Nino (percussions), Goldi (percussions) i MC Ras Tweed.
www.myspace.com/bassculture

paul.jpg
Paul Fox

Trip to Zion DJs & VJs
Ekipa Trip To Ziona korača prema svom šestom rođendanu, a iza sebe ima pregršt organiziranih koncerata i party druženja po raznim zagrebačkim klubovima, kao i promotivnih aktivnosti za druge klupske večeri i festivale.

Dovođenjem Paul Foxa u Zagreb zaokružuju dobru suradnju sa Reggae.hr portalom.
www.myspace.com/triptozion

Udruga za razvoj audio - vizualne umjetnosti 'Reggae'
Udruga za razvoj audio- vizualne umjetnosti 'Reggae' djeluje na području Zagreba, a osnovni sadržaj djelatnosti udruge je djelovanje na promociji hrvatske reggae scene i njenih srodnih stilova, te pomaže mladim umjetnicima u njihovoj afirmaciji putem održavanja audio- vizulanih i multimedijalnih manifestacija.

Udruga je nastala u ožujku 2009. godine kao rezultat suradnje Trip To Zion kolektiva i CroReggae portala. U prosincu 2010. godine slave godinu dana svog službenog djelovanja na novoj domeni www.reggae.hr

07.10.2010. 12:40:33
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh