« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
FLY! BAR

Izabrana je zagrebačka 'Baddest Chick'

POGLEDAJTE FOTKE - Još jedna Fly! srijeda potvrdila je da je sredina tjedna rezervirana za najbolju zabavu upravo u Fly! Baru

Fly! Bar
Fly! Bar (Fly! Bar)
Više o

izlasci

,

fotografija

,

Fly! bar

,

srijeda

,

party

,

Rock in Rio

Cure su poslušale savjet ekipe Fly! Bara i u srijedu se u tom klubu pojavile seksipilnije nego ikad. Iz cijele mase privlačnih dama bilo je teško izabrati onu najpoželjniju. Na putu do naslovnice jednog poznatog časopisa nisu se libile popeti na separe i senzualno se gibati u ritmovima koje je specijalno za njih miksao DJ Makro Polo.

Osim što su curke 'škicale' okolo pokušavajući otkriti tko su ti 'strašni' suci koji mogu zauvijek promijeniti njihovu budućnost i uvesti ih na velika vrata u svijet poznatih i slavnih, cure su poprilično odmjeravale i seksi pilote, Franka Prižmića i Alena Šukaja, koji su svoje čari otkrili u rujanskom broju Cosmopolitana.

Zgodni dečki, sudeći prema viđenom, nisu se previše opirali najezdi lijepih cura kojih je u srijedu bilo gotovo dvostruko više nego frajera. No, to čini se nije nikome smetalo jer je zabava bila vrhunska. Čini se kako su partyji srijedom u Fly!-u postali događaj koji se ne propušta. Vrlo vjerojatno tome su doprinijele i Fly! Honeyz, totalno zgodne 'stjuardese' savršeno 'isklesanih' tijela.

Svoj nevjerojatni seksipil cure dodatno ističu čipkastim Victoria's Secret rubljem i zamamnim plesom koji obara s nogu. A nas je s nogu oborila cura koja je osvojila photo session za jedan poznati časopis. O kome je točno riječ, bit ćete na vrijeme upoznati.

No, do tada bacite pogled u fotogaleriju i odaberite svoju favoritkinju. Naravno, u lijepim prizorima možete uživati i večeras ako naletite do Fly!-a na već tradicionalnu djevojačku večer četvrtkom. Tamo vas očekuje bend Ritam noći i kuponi koje cure mogu zamijeniti za dvije besplatne cuge po vlastitom izboru.

07.10.2010. 10:45:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh