« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
FREE THE BASS

Jungle Explosion sljedećeg petka u klubu Legacy

Trip to Zion & Urban Jungle organiziraju veliki jungle, d'n'b, dubstep to dub party u klubu Legacy uz švedskog Boj Luckija i domaće snage - OSVOJITE UPAD

Jungle Explosion
Jungle Explosion (Trip to Zion & Urban Jungle)
Više o

nagradna igra

,

SP u vaterpolu

,

atletičarka godine

,

ATP Tokio

,

Euroazijska unija

,

košarkaška legenda

Trip to Zion & Urban Jungle s ponosom nam predstavljaju svoj 'Jungle Explosion: free the bass!' program u klubu Legacy, 15. listopada, uz DJ-a Boj Luckija kojem će podršku pružiti domaće DJ snage Danny Bwoy i Verbal Efendi.

Na tulumu koji će trajati od 22h pa sve do zore (6h), očekuje vas pržiona uz jungle, d'n'b, dubstep to dub.

Osvojite ulaznice za Jungle Explosion!

Boj Lucki (Mir Crew)

Boj Lucki dolazi iz Stockholma, glavnog grada Švedske gdje djeluje i radi kao DJ, producent, promotor i vlasnik vlastitog labela, te iza sebe ima niz uspješnih projekata. Otkad postoji d'n'b scena u Švedskoj, Boj Lucki je odigrao jednu od značajnijih uloga u razvoju iste, pogotovo osnivajući jednu od najvećih d'n'b večeri na Skandinavskom poluotoku 2000. godine pod nazivom Rekyl.

Bukirao je čitavo čudo od popularnih Dj imena, kao što su Goldie, LTJ Bukem, Fabio & Grooverider, Dj Hype, Krust, Zinc, Bailey, Digital, YT and Ragga Twins... Za Boj Luckija možemo reći da je zaista zauzet čovjek čija se dubwise selekcija čula u svim krajevima svijeta - od Hong Konga do Toronta, od Londona do Moskve, pa sve do Berlina i Praga.

 

boj_lucki.jpg
Boj Lucki

 

2007. godine osniva svoj vlastiti label MIR Records kojeg podržava i distribuira Nu Urban Music. Uz MIR Records, tu još postoji MIR Crew koji je formiran 2006. godine, a sastoji od Boj Luckija, Toni Bassija i Ljudaja. Od svog osnivanja trio je surađivao sa imenima poput UK Apache, Top Cat-a, MC Spyda i Million Stylez-a!

Uspjeh se manifestirao tako da su njihove pjesme razvaljivale plesne podije diljem svijeta, te se vrtile na radio postajama kao što je BBC Radio1 / 1Xtra i Kiss100. Njihova glazba se može opisati kao vrlo ritmična, proteže se kroz mnogo glazbenih formi kao što su drum 'n' bass, dubstep, beats and house. Trenutno su u izradi remixevi Top Cat-a, MC Spyda, Daddy Freddy-a, Mr Williams-a, Dj Vadim-a, Big Bud-a, Curtis Lynch-a, Danjah-a, Ghislain Poirier-a, David Boomer-a i Kultiration-a, stoga je vrlo izgledna svijetla budućnost za MIR Crew.

http://soundcloud.com/bojlucki
www.myspace.com/djbojlucki
www.myspace.com/mirrecordsdnb
www.klubbrekyl.com

Verbal Efendi (Zagreb)

www.myspace.com/djverbaldj

Verbal Efendi je pseudonim jednog od prvih breakbeat dj-a u Zagrebu. Scenskim aktivnostima počinje se baviti još 2000. godine kao jedan od organizatora prvog breakbeat serijala na ovim prostorima - Funky Breaks. Crew s vremenom mijenja ime u Breakalicious crew, te nastavlja zagrebačkoj publici predstavljati najsuvremeniju glazbu iz žanra.

Uz cijelu plejadu nastupa po svim zagrebačkim klubovima i eminentnim manifestacijama u regiji (EXIT, Seasplash, Wintersplash, Carnival party) i inozemstvu (Berlin, Beograd, Sarajevo, Ljubljana, Istanbul ) valja istaknuti i neka od imena s kojima je imao priliku dijeliti kreativno okruženje (Aquasky, Aphrodite, Aries, Anthony Rother, Benny Page, Chris Carter, Chip Fu, Dreadzone... lista je duga).

Vođen idejom kojoj je strano jednoumlje danas nastupa kao one man show. Selekcija čiji temelj čini *dancefloor oriented nu jungle* produkcija pošteno će prodrmati plesni podij i vaša tjelesa!

danny_bwoy.jpg
Danny Bwoy

Danny Bwoy (Motovun) ft. Trip to Zion DJs & VJs

www.myspace.com/triptozion

Danny Bwoy dolazi iz Motovuna i čest je gost partija u organizaciji Trip To Zion kolektiva, a iskazao se sa svojim ludim setovima na kojima 'pegla' jungle, jump up ritmove pa sve do drum and bassa. Za ovu prigodu udružit će se sa dj-ima iz Trip To Ziona te zajedničkim snagama prezentirati što znaju i umiju!

Cijena ulaza: do ponoći 30 kn, nakon 40 kn

 

Medijski pokrovitelji:

Reggae.hr
www.reggae.hr

Metro portal

Drumtidam
http://drumtidam.info

Terapija.net
www.terapija.net

Support:

Kingston
www.kingston.hr
Seasplash
www.seasplash.net

08.10.2010. 12:26:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh