« Clubbing
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
PURG

Tjedni program Purgeraja - 7. do 12. 6.

Ovog tjedna uz standardni program u Purgeraj dolaze Kuzma&Shaka Zulu i Justin's Johnson

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Purgeraj)
Više o

Purgeraj

,

stand up comedy

,

Top Gun

,

Tahrir trg

Ponedjeljak 07.06.2010. | 21:30h | 0kn
Stand up comedy

Večer otvorenog mikrofona, forma koja karakterizira stand up komediju. Dođite i izrazite svoj humor kroz razne načine: izvodite stand up, pjevajte, plešite, svirajte... Smijeh dolazi sa svih strana i zato svi putevi vode u Purgeraj ponedjeljkom. Prijave za nastup počinju u 20.30h u klubu, a program u 21.30h!

Utorak 08.06.2010. | 22h | 0kn
Kuzma & Shaka Zulu

Dođite provjeriti kako zvuče Kuzma & Shaka Zulu u 2010. godini! Svi se vjerojatno sjećate splitskog dueta Kuzma&Shaka Zulu koji je osnovan davne 1993. godine. "Jedna mala Iva" je tada u samo nekoliko dana postala vrlo popularna pjesma urbanog splitskog đira. Njihovi naredni hitovi poput "Ruke gore", "Vozimo se, vozimo", "Prva liga", "U mojoj ulici" i danas trešte na privatnim tulumima i na fajruntima klubova.

U 2010. godini imaju novi album pod nazivom "Di ćemo večeras". Neopterećeni trenutnom situacijom, kao ni svakom drugom, K&SZ planiraju i dalje ostati nezaobilazna zvučna kulisa svakog veselog tuluma. Ovaj koncert je namjenjen svima koji se žele prisjetiti dobro znanih ljetnih hitova, kao i onima koji žele čuti što nam novo ovaj reperski dvojac ima za ponuditi.

Koncert počinje u 22h, ulaz je slobodan!

Srijeda 09.06.2010. | 22h | 0kn
Justin's Johnson (ST)
Skakavac party - after by dj DžonSKAvolta (Skaville)

Ohrabren sve većim interesom za skakutavu glazbu koja već godinama u zrak uspješno baca publiku Purgeraja, klub je pokrenuo program pod nazivom „Skakavac"! Program je zamišljen kao party posvećen ska i reggae glazbi koji će se održavati u redovitim vremenskim razmacima u klubu Purgeraj ali i u drugim, većim koncertnim prostorima.

Skakavac se oslanja na živu svirku domaćih i stranih bandova te program DJ-a koji izvode zabavnu, razigranu i rasplesanu ska i reggae glazbu ali i sve slične i povezane glazbene pravce koji i najukočenijeg slušatelja navode na skakanje!

Ovoga puta Purg će ugostiti Justin's Johnson, splitski ska punk band koji od 2001. s lakoćom stvaraju užarenu plesnu atmosferu po klubovima širom regije. Dolaze u Purgeraj predstaviti nove stvari sa nadolazećeg albuma prvijenca.

Početak u 22h, ulaz slobodan, after by dj DžonSKAvolta (Skaville)!

Četvrtak 10.06.2010. | 22h | 0kn/15kn iza ponoći
Two: Pop Up!
by DJ's Marmat & Ivna Yuri

Electro party dolazi iz kreativne radionice "Take Me Out"-a by dj's Marmat & Ivana Yuri!

Program electro glazbe s Dj Marmatom (Sicko Disco) i Dj Ivnom Yuri u glavnim ulogama koji su zaduženi za cjelovečernje electro razbacivanje uz: La Roux, Justice, Calvin Harris, Cut Copy, MGMT, Late Of The Pier, Klaxons, Friendly Fires, Simian Mobile Disco, Digitalism, Datarock, Hot Chip, PNAU, Crystal Castles, The Knife, Midnight Juggernauts...

Početak u 22h, ulaz 0 kn/15kn iza ponoći.

Petak i subotu u klubu Purgeraj ne treba posebno najavljivati. Radi se o nadaleko poznatom klupskom programu.

Petak 11.06.2010. | 22h | 0kn 
Fun Factory by DJ Sanja Pandurić

Subota 12.06.2010. | 22h | 0kn
Funky Situation by DJ's Mihalj & Juan

07.06.2010. 13:33:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh