« Clubbing
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
PARTIJANA

The Garden Zadar bar otvara novu sezonu 22. svibnja

U petak, 22.5., od 20 sati The Garden Zadar bar obilježit će otvaranje nove sezone uz Iliju Rudmana, Jogardea, te Bobby Beigea, a sve je to praćeno odličnom gastronomskom ponudom novog koncepta "art of raw"

Garden Zadar otvara vrata
Garden Zadar otvara vrata (Tim Ertl)
Više o

otvorenje

,

The Garden Zadar bar

The Garden Zadar bar već više od desetljeća obilježava kulturnu ponudu u samom Zadru, kao i na cijeloj Jadranskoj obali. Prekrasna otvorena terasa ima pogled na zadarske bedeme i luku, te pruža priliku za uživanje u zrakama sunca ili u miru hlada tik do Jadranskog mora, ali i u zvučnoj kulisi pomno biranih DJ-eva. Mjesto je to koje živi tijekom cijelog dana, od jutra do mraka. Svakog ljeta The Garden Zadar nezaobilazna je postaja za domaću, ali i brojnu svjetsku publiku, a otvorenje nove sezone i 12. rođendan The Garden Zadar slavi u petak 22. svibnja od 20 sati.

Odlična ponuda vina, koktela i svježih sokova koje možete isprobati u The Garden Zadru obogaćena je pivom raznih proizvođača i pivnica. Velika novost je i partnerstvo s "art of raw", a sirova jela, ona pripremljena bez kuhanja i od samo svježih sastojaka, ćete moći kušati kroz cijelu sezonu. Riječ je o jedinstvenom konceptu koji ujedinjuje lifestyle, edukaciju, coaching i temelji se na razumijevanju prirode i održivom načinu života. Cijelu sezonu obilježit će popis pomno biranih DJ-eva, a tako se i kreće s večeri otvorenja koju glazbeno režiraju Ilija Rudman, Jogarde i Bobby Beige.

Domaći producent s bogatom međunarodnom karijerom Ilija Rudman, sinonim je za disco. Rudman u Zadar dolazi na krilima friško izdanog novog albuma "True Colors" koji je kao stvoren za uživanje i sunčane dane. Jogarde je pokretačka snaga dugovječnog klupskog programa Freilauf koji se održava u zagrebačkom Mastersu, a odnedavno je vlasnik glazbenog raja tj. galerije i concept trgovine bon ton u centru Zagreba. Namjera mu je ljude opustiti na plesnom podiju i omogućiti da uživaju samo u glazbi. Bobby Beige strastveni je kolekcionar ploča i DJ s međunarodnim pedigreom, a u The Garden Zadru se osjeća kao kod kuće budući da je rezident od samih početaka The Garden Festivala. Kao rezident DJ The Garden Zadar Bara i kreator njegovog glazbenog programa, Bobby Beige je zadužen za tonove koji će vas izmamiti na plesni podij, ali i odabir izvođača, te obećava odličnu sezonu s međunarodnim lineupom.

The Garden Zadar otvara svoja vrata u velikom stilu, a večer uz odličnu glazbu, selekciju pića i hrane označava početak još jedne sezone. Ulaz u The Garden Zadar je slobodan.

08.05.2015. 15:26:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh