« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
ISKUSTVO DOORSA

The Doors Experience u klubu Boogaloo

Kako originalne Doors više nikada nećemo vidjeti uživo, najbliže što možemo poslušati su The Doors Experience

(Boogaloo)
Više o

Boogaloo

,

The Doors

,

zagreb-info

,

The Doors Experience

U petak 12.03. na svoje tradicionalno gostovanje u klub Boogaloo stižu Doors Experience iz Austrije. Kao što samo ime banda kaže oni nam pružaju potpuno "iskustvo Doorsa" svojom sjajnom svirkom, a ako dodamo da njihov pjevač Jason neodoljivo podsjeća na Jim Morrisona onda je jasno da se radi o vrhunskom tribute bandu.

Doors Experience već dugi niz godina grade svoju karijeru svirajući širom svijeta, a Zagreb se pokazao kao jedan od njihovih najdražih gradova za nastupe jer su klubovi uvijek puni, interakcija banda i publike je fenomenalna, tako da band daje i više od 100% na svojim hrvatskom gostovanjima (a ovo je već osmo po redu!).

I nakon gotovo četiri desetljeća od prestanka rada banda i smrti Jim Morrisona the Doors su još uvijek u srcima mnogobrojnih fanova - iako je band postojao samo sedam godina (1965-1971) i snimio samo šest studijskih albuma, ostavili su neizbrisiv trag u rock'n'roll povijesti.

Legendarne "Light my fire", "Roadhouse blues", "L.A. woman", "People are strange", "Break on trough", "Riders on the storm" i mnoge druge (koje ćemo čuti  i u Boogaloou) i danas su neizostavni dio odrastanje nekih novih generacija koji tek otkrivaju nikad prežaljenog „kralja guštera" Jim Morrisona i njegovu ekipu.

Kako originalne Doors više nikada nećemo vidjeti uživo, najbliže što možemo poslušati su THE DOORS EXPERIENCE. Zato Vas pozivamo da nam se pridružite u subotu 12. ožujka u klubu Boogaloo na večeri posvećenoj ovom legendarnom bandu, te uz svirku sjajne bečke petorke pogledate na velikom platnu i neke stare originalne snimke the Doors-a.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 50 kuna i 60 kuna na blagajni kluba.

 

03.03.2010. 13:36:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh