« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
KULTNI TULUM

Veliki party u klubu Mungos, hramu elektronske glazbe

Nakon dugogodišnje pauze kultni hram elektronske glazbe otvara vam svoja vrata za još jednu ludu noć

(Mungos)
Više o

elektronska glazba

,

tulumarenje

,

zagreb-info

,

klub mungos

Klub Mungos, u drugoj polovici 90-ih godina ostavio je neizbrisiv trag u povijesti hrvatske underground glazbene scene i postao legenda o kojoj do danas, nakon 15 godina nisu prestale gotovo mitske priče. 

Ljudi koji su u to zlatno doba elektronske glazbe vikendom išli u Kašinu zabaviti se, svakako su bili u pravo vrijeme na pravome mjestu i doprinijeli su stvaranju legendarnog kluba Mungos, kojeg se i danas svi sa nostalgijom prisjećaju.

Mnogi maštaju i priželjkuju da klub Mungos ponovo otvori svoja vrata, kako starije generacije koje su svjedočile iz prve ruke najboljim partyima, tulumima na području Hrvatske a i šire, tako i mlađe generacije koje sve ove godine slušaju legendarne priče o Mungosu i Kašini a nisu imali priliku vidjeti kakav je to clubbing tamo bio. 

Svi koji su bili u Mungosu znaju da je riječima jako teško opisati atmosferu koja je tamo vladala. Za sve Vas ima jedna velika i dobra vijest, bliži se posebna noć kada ćemo ponovo imati priliku zaplesati u klubu Mungos, kultnom hramu elektronske glazbe u legendarnoj Kašini!

Legendarna atmosfera ponovit će se u subotu 27. ožujka. Za dobru glazbu će se pobrinuti Mr. DJ Dario, Cet i Maminho. Upad je 30 kuna do ponoći i 50 kuna nakon.

Metro portal vam svaki tjedan daruje po dvije ulaznice za party!!

02.03.2010. 12:57:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh