« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
SETH TROXLER

Svjetski broj jedan potvrdio nastup na Hideout Festivalu

Zrće i Pag ponovno će sljedeće ljeto biti središte svijeta kad su u pitanju najznačajnije DJ zvijezde današnjice

Seth Troxler na Hideoutu
Seth Troxler na Hideoutu (Hideout)
Više o

Seth Troxler

,

Hideout Festivala

Impresivnoj listi već najavljenih prvih imena trećeg izdanja Hideout Festivala pridružuje se najveći kalibar glazbenika elektronske glazbe.

Seth Troxler, Julio Bashmore, Soul Clap, Netsky, Bicep, High Contrast, DJ Hype i Joker pojačanje su Hideout Festivala za 2013. koji će se sljedeće ljeto održati od 30. lipnja do 5. srpnja tijekom dana i noći u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na popularnoj plaži Zrće.

Zvijezde poput Loco Dicea, Modeselektora, Jamie Jonesa, Penduluma, Chase & Statusa već su ranije potvrdili svoj nastup, a kao da to nije dovoljno, tisuće posjetitelja oduševila je vijest da će na Hideoutu nastupiti najbolji svjetski DJ 2012. godine prema Resident Advisoru, Seth Troxler. Troxler se nakon vrhunskog prošlogodišnjeg nastupa vraća na mjesto događaja kako bi još jednom dokazao zašto spada u skupinu najboljih.

Teškoj kategoriji istaknutih elektronskih glazbenika ove godine pripada i čovjek trenutka Julio Bashmore, široj publici poznat po producentskoj ulozi na albumu godine za jednu od trenutno najzanimljivijih mladih britanskih pjevačica - Jessie Ware.

Na jednoj od glavnih pozornica nezaustavljivi američki dvojac Soul Clap bit će zaduženi za house, funk i disko ritmove, kao i belfastski dvojac Bicep. Bas će pojačavati High Contrast, koji su se istaknuli na Hideoutu prošle godine, a nastup su potvrdili Netsky i DJ Hype predstavnici modernog drum & bassa i novog vala elektronike kojem pripada i Joker.

Jedan od najboljih europskih festivala u svom trećem izdanju trajat će još duže, no pri tom neće izgubiti ekskluzivnost i intimnost zbog koje je u tako kratkom roku mnogima postao nezaobilazni početak ljetne sezone. S tolikim brojem već potvrđenih zvijezda, sedam ljetnih dana, 24 sata bit će ispunjeno plesom, smijehom, druženjem i hedonizmom.

Ne čudi stoga činjenica da su early bird ulaznice rasprodane u 10 minuta, dok je redovnih na britanskom tržištu ostalo svega još 30%. Ulaznice za domaće tržište po cijeni 430kn možete kupiti preko sustava Eventim, no bilo bi dobro da požurite, jer se kapacitet festivala neće mijenjati bez obzira na još bolji i veći concept, naime očekuje se preko stotinu izvođača sljedeće ljeto.

Hrvatska je za 2013. prva na listama turističkih agencija, tomu svakako pridonosi i Hideout koji će sljedeće godine biti spektakularniji nego ikada.

www.hideoutfestival.com

14.12.2012. 13:30:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh