« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
PARTIJANA

Cokeandsmoke - vučemo dobru glazbu i pušimo pozitivan ritam

Booking agencija koja u svom rosteru ima sjajnih domaćih i stranih izvođača

Booking agencija sa stilom
Booking agencija sa stilom (Cokeandsmoke)
Više o

elektronska glazba

,

Cokeandsmoke

,

agencija

,

booking

Cokeandsmoke je primarno booking agencija koja je nastala kao plod suradnje hrvatsko njemačkog dvojca Marjana Matkovića Marmata i Kristijana Šormana sirKrisa koji se već dugi niz godina bave DJingom i organizacijom klupskih večeri.

Želja za agencijom nastala je iz pregleda situacije na hrvatskoj sceni kada su shvatili da većina već etabliranih, ali uglavnom underground bendova i DJa nema pravog bookera/agenciju - osobu koja će se brinuti za njihove nastupe i koja će ugovarati gdje kada i što.

U zadnja 3 mjeseca marljivo su skupljali zanimljive artiste koji bi odražavali duh agencije, a to je predstavljanje novog vala hrvatske klupske i urbane glazbe. Pod svoje okrilje stavili su Fil Tilena koji je sa singlom Debela došao do 1.2 milijuna pogleda na Youtubeu, Ninu Romić, kantautoricu s dva vrlo cijenjena albuma i brojnim suradnjama, new wave electro synth pop bend Hemendex kojima uskoro izlazi novi album, te nekoliko up and coming DJa i live actova (Biella&Astrall, FM, Jan Frensin, K.I.L. Digital). Da ne bi sve stalo samo na glazbi tu je i poznati video umjetnik Filip Filković Philatz koji iza sebe ima pregršt video spotova za svakojake poznate bendove, a u planu su i druga lica iz raznih vidova umjetnosti.

Od stranih izvođača u rosteru imaju Mike Vatha, brata poznatog Svena Vatha, zatim Teenage Mutants koji ima izdanja na svjetski poznatim labelovima i podržavaju ga Sinden, A-Trak, Switch, Boys Noize, a pridružili su se i Christian Strobe koji je remixirao Arcade Fire i M83. Tu je još i bečki live/DJ dvojac FSNK koji se sve češće vrti na FM4, najpoznatijoj radio stanici za elektronsku glazbu u Austriji i londonski band The Coolness koji glasi za najparty bend koji London može ponuditi. U pregovorima su još s nekoliko stranih izvođača i kako stvari stoje u ponudi će imati i druga zanimljiva lica.

Sada agencija funkcionira preko www.facebook.com/cokeandsmoke.booking?fref=ts, gdje možete vidjeti cjelokupni roster, a uskoro će i web site biti postavljen.

Prvi projekt koji su odradili bio je iznimno uspješan Love Ship Novalja, koji je pratila i Klubskascena, a radilo se o cjelodnevnoj vožnji na party brodu koji je plovio na Kornate www.youtube.com/watch?v=n3AzfIvuUR4

Znači, ako želite da gore spomenuti pokažu što znaju i umiju samo se javite na info@cokeandsmoke.com i momci će učiniti ostalo.....

18.12.2012. 14:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh