« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
FESTIVAL

SunceBeat 3 festival – objavljen kompletan popis izvođača

Dolaze nam vrlo važna i utjecajna imena iz svijeta house ritmova i općenito vrhunske plesne glazbe

SunceBeat 3 se preselio u Tisno
SunceBeat 3 se preselio u Tisno (SunceBeat)
Više o

Tisno

,

Dimitri from Paris

,

SunceBeat

,

Garden Tisno

,

Francois Kevorkian

Objavljen je dopunjeni impresivan popis izvođača za SunceBeat festival u Tisnom. Prema globalnoj popularnosti DJ-a koji nastupaju, radi se o jednom od najjačih open-air festivala ovog ljeta na Jadranu.

U trajanju od šest dana, DJi će nastupati na glavnoj pozornici i beach baru u Uvali Rastovac (Tisno, Murter) i zatim se provod nastavlja do jutarnjih sati u open-air klubu Barbarellas (Porat kod Pirovca).

Objavljen popis izvođača potvrđuje da Hrvatska zaista postaje ugledna party destinacija. Dolaze nam vrlo važna i utjecajna imena iz svijeta house ritmova i općenito vrhunske plesne glazbe.

Napomenuti ćemo nekoliko dj zvijezda koje dolaze u Tisno.

Nastupa DJ Harvey, jedan od prvih residenta kluba Ministry of Sound u Londonu, poznat po svojim "epohalnim" dj setovima u najelitnijim svjetskim klubovima, jedan od začetnika house glazbe u Velikoj Britaniji. Već duže vrijeme živi u SAD, gdje uživa status rock zvijezde. Njegove "limited edition" ploče dostižu cijene i do 300 funti.

Zatim, Dimitri from Paris, kultni DJ i svjetski glazbeni sladokusac. Zahvaljujući istančanom ukusu za disco i funky glazbu, izabran je od strane Hugh Hafnera da bude resident DJ za "Playboy Mansion" partije diljem svijeta.

Tu je i Francois Kevorkian, jedan od rijetkih DJ-a koji se može pohvaliti da je karijeru započeo u legendarnim klubovima New Yorka - Studio 54 i Paradise Garage. Trenutno je resident večeri "Deep Space" u klubu Cielo (NY) gdje uz brojne goste vrti svojstvenu "spiritualanu" plesnu glazbu. Globalnu popularnost stekao je zahvaljujući broju kvalitetnih izdanja i DJ nastupima diljem svijeta, (uključujući i jedan od najboljih setova na Dance areni Exit festivala).

Dennis Ferrer je osvojio svijetsku klupsku scenu hitom "Hey Hey", za koji je i nominiran za Grammy. Radi se o top DJ-u i producentu koji također dugi niz godina žari i pali nastupima u najjačim svjetskim klubovima.

Uz brojne druge poznate DJ-e, uživo će nastupiti i Jazzanova, prava poslastica i dugo očekivani live nastup vrlo utjecajnog producentskog i dj kolektiva iz Berlina.

SunceBeat 3 kompletan popis izvođača :

Jazzanova live

Africa Hitech live

DJ Harvey

Francois K

Dimitri From Paris

Dennis Ferrer

Motor City Drum Ensemble

Atjazz

Dixon

Henrik Schwarz

Kyle Hall

Morga Geist

Alex Barck

Kerri Chandler

Karizma

Rich Medina

DJ Spinna

DJ Lefto

Craig Smith

Phil Asher

Ronnie Herel, Billy Davidson, Kev Beadle, Andy Ward, Gaving Kendrick, Terry Jones, Souldynamic, Luis Radio, Master D, Mark Stone, Marc Rowlands, Little Stevie, Sarah Favouritizm, Steve Butler....

Organizator festivala je Southport Weekender, britanska event management organizacija s više od 20 godina iskustva u organizaciji profiliranih festivala i klupskih događanja.

Linkovi :

http://www.suncebeat.com

http://www.facebook.com/SUNceBeat

satnica http://www.southportweekender.co.uk/flyer/080612/

Ulaznica : 105£
http://www.suncebeat.com/shop

03.07.2012. 16:41:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh