« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
TISNO

Počinje 7. The Garden Festival

Na novoj lokaciju u Tisnom na Murteru počinje osmodnevni festival pod motom A new beginning

Počinje osam dana ludila i dobre zabave
Počinje osam dana ludila i dobre zabave (TGF)
Više o

Tisno

,

The Garden Festival

,

program

,

Garden Tisno

Ovogodišnji, sedmi po redu, THE GARDEN Festival održava se od 4. do 11. srpnja 2012., pod motom 'A new beginning...' i otvara novu stranicu svoje povijesti na novoj lokaciji u Tisnom na otoku Murteru.

Kroz osam dana trajanja nudi pravi glazbeni užitak uz prelijepo čisto Jadransko more, a popularnost festivala potvrđuje i činjenica da je svih 16. zabava na brodu već rasprodano. Nakon šest uspješnih godina, festival koji je probio led za mnoge druge glazbene festivale na našoj obali, The Garden Festival preselio se iz Petrčana u Tisno. Nova lokacije je neotkriveni muzički raj koji točno ocrtava principe festivala i spaja odmor s jedinstvenim glazbenim iskustvom.

Garden Festival je već godinama na samom vrhu svjetskih boutique festival, a najpoznatiji turistički vodič Lonely Planet je istaknuo "Garden festival i Electric Elephant se održavaju početkom srpnja u Tisnom, mjestu ljepote tipične za morske gradiće, gdje nastupaju najbolji predstavnici Europske elektroničke i dance glazbe. Tisno pruža puno više od ostalih festivala u regiju svojim van festivalskim sadržajima, a to su krstarenje brodom oko okolnih otoka, istraživanje zavučenih uvala i degustacija nevjerojatnih morskih delicija." i na taj način proglasio ga europskom festivalskom prijestolnicom.

Osim nove festivalske lokacije i klub Barbarella našao je svoj novi dom. Smješten na nenaseljenom dijelu jadranske obale u uvali Prosika nalazi se u neposrednoj blizini Vodica, Šibenika i Zadra. Najveća promjena je da se kompletan klub nalazi na otvorenom te će posjetiteljima omogućiti da uživaju u nezaboravnim izlascima sunca, vrhunskom razglasu, a posebno se pazilo na okolinu i buku te su napravljeni brojni koraci da se razina buke minimalizira. Osim brojnih izvođača tijekom dana, posebnost otvorenja je večerašnji nastup glazbenika Solomun u klubu Barbarellas. Solomunovo posljednje izdanje Kackvogel drži uvjerljivo broj jedan na Beatport Top 10 listi.

Festival tips:

  • Osiguran je poseban autobusni prijevoz od festivalske lokacije do kluba Barbarella

  • Prvi autobus ide u ponoć, a zadnji u šest ujutro i idu u intervalima od cca 20-30 min

  • Sa festivalske lokacije moguće je uzeti i TAXI brod do sljedećih destinacija(cijena po osobi):

    • Tisno-Jezera - 40 KN

    • Tisno-Betina - 60 KN

    • Tisno-Murter - 75 KN

    • Tisno-Barbarella - 60 KN

  • Cijena auto Taxi usluge u samom mjestu Tisno je 30 KN (start+5 km), cijena od Tisnog do kluba Barbarella je 80 KN

Festival highlights:

4.7.2012. - Solomun, Barbarellas

5.7.2012. - Nicolas Jaar, Somersby main stage

6.7.2012. - Kenny «Dope» Gonzales birthday bash, Barbarellas

6.7.2012. - Greg Wilson, Somersby main stage

7.7.2012. - 6th Borough, Darshan Jesrani, Somersby main stage

7.7.2012. - Tiger&Woods, Barbarellas

8.7.2012. - Pillowtalk, Crazy P soundsystem, Somersby main stage

Karte za klub Barbarella i brod Argonaughty u predprodaji su rasprodane, određeni broj karata biti će dostupan na samoj festivalskoj lokaciji i na ulazu u klub Barbarella.

04.07.2012. 09:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh