« Muškarci
objavljeno prije 10 godina
EH, DA ...

Slabe točke gotovo svakog muškarca

Možemo mi muškarce zvati jači spol koliko god želimo, no oni su jednako depresivni i nesigurni kao i "krhke" žene

Što sve treba napraviti da bi se bilo moderan samouvjeren muškarac
Što sve treba napraviti da bi se bilo moderan samouvjeren muškarac (Arhiva)
Više o

samopouzdanje

,

muškarci

,

strahovi

,

slabosti

,

nesigurnost

Možda će zvučati čudno, ali muškarci su jači spol samo fizički i po otpornosti na stres, sve ostalo zapravo je jednako, a u nekim slučajevima i slabije, nego kod žena. Pa tako, primjerice, dobar dio muškaraca pati jer nema jake ruke kojima bi mogao pokazivati svoju muškost. Prepoznat ćete ih po dugim rukavima u najglupljim mogućim situacijama ...

Samopouzdanje kod muškaraca je kula od karata, jer dovoljno je da u nevezanom razgovoru ispliva neki bivši za kojeg još, o užasa, zna da je bio frajer u nekom pogledu. Mozak baj baj trenutno, a ako je uz to i nesiguran u svoju seksualnost, što nije rijedak slučaj, njegov je odabir cura kojoj je u najgorem slučaju drugi, a prvi je bio totalni papak.

>> Kako muškarci jedni drugima potkopavaju samopouzdanje >>

Kakav će utisak ostaviti tijekom prvog seksa na razini je noćne more kad započne novu vezu, tako da fijasko tipa svršavanja nakon petnaestak sekundi nije više iznimka, nego gotovo da postaje pravilo. 

>> Prvi seks - odgovori na njegova pitanja >>

Najveća noćna mora je, ipak, po priznanju samih muškaraca ćelavost, koje se boje više nego vrag tamjana i impotencije, pokazala su nedavna istraživanja, pa se i spreman prije osramotiti na plesnom podiju nego promijeniti stupidnu frizuru koja bi trebala pokriti strateška mjesta s prorijeđenom kosom. 

>> Mitovi o ćelavosti koje trebate zaboraviti >>

Uz nesigurnost u svakoj vezi za koju misle da prebrzo ide prema zajedničkom životu i braku, muškarce muči i emancipacija žena koja nije uvijek i za sve jednaka - recimo, ako je djevojka emancipirana u svim ostalim segmentima života, mora li on stvarno imati bolji posao od nje ili mogu biti ravnopravni, a da se on ne osjeća kao šonjo?

Sve u svemu, nije ništa lakše biti muško nego žensko, makar u civiliziranim zemljama zapada ...

04.06.2014. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh