« Seks
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
DA BUDE SAVRŠENO II

Prvi seks: odgovori na njegova pitanja

Što muči mladiće koji se prvi put žele upustiti u vođenje ljubavi

Sve je spremno za prvi seks
Sve je spremno za prvi seks (Shutterstock)
Više o

G točka

,

prvi seks

,

veličina penisa

,

preuranjena ejakulacija

,

veselje

Što ako mi se neće dići?

Možda vam to zvuči smiješno, ali ono što je godinama radilo odlično može odlučiti štrajkati kad se prvi put odlučite na pravi seks. To je prirodno - nervozni ste. Duboko udahnite. Radite neko vrijeme nešto drugo s rukama, ustima i jezikom. Pokušajte zaboraviti na nervozu i vaš će se penis probuditi. Radi se o privremenom problemu koji će proći.

Trebam li joj reći da mi je prvi put?

Mnogo mladića misli da samo zato što su muškarci, moraju biti onaj s više iskustva. Ako je vama prvi put, a njoj nije, recite joj to i prepustite joj inicijativu ako to želi. Radi se i o učenju, ne samo o uživanju. Neka vas ne bude sram priznati istinu. Mnogo žena radije će prihvatiti da je riječ o neiskustvu nego o nonšalanciji i zahvalno će vam pokazati kako se "to radi".

Što ako prerano postignem orgazam?

Ako do orgazma dođe prerano, tj. prije nego što biste vi to željeli, pričekajte, odmorite se, kratko odspavajte i krenite ispočetka. Drugi će put biti mnogo opušteniji i svi ćete si moći uzeti dovoljno vremena, i vi i partnerica i vaš penis. 

Je li dovoljno velik, ili možda prevelik, je li pravog oblika?

O veličini penisa muškarci jako često brinu. Prosječan penis malo je veći od 13 cm u erekciji i to je više nego dovoljno da dosegne sva važnija živčana središta klitorisa i vagine uključujući i famoznu G-točku. Vagina se može proširiti da bi primila velik penis, ili se oblikom prilagodila manjemu. Veličina ima vrlo malo veze s vašim ljubavnim vještinama.

Još jedna stvar oko kojeg se brinu je oblik. Neki se brinu jer im je penis savijen prema dolje, ili prema lijevo i misle da, s obzirom na to da u pornićima nikada nisu vidjeli muškaraca s penisom sličnim njihovima, nešto s njihovim penisom nije u redu. Drugi se brinu da to što im je penis nagnut prema dolje može otežati seks i činiti ga bolnim jer vagina nije oblikovana tako da primi savijeni penis.

Uvijek imajte na umu to da postoji milijun seksualnih poza i da ulazak penisa u vaginu može biti pod najrazličitijim kutovima, a svaki će novi položaj vama i partnerici otkriti nešto novo. Postoje i mišljenja da je kod penisa koji su savijeni prema dolje dobra okolnost to što su pogodniji za oralni seks od "normalno savijenih penisa".

Hoću li biti dobar ljubavnik?

To se, naravno ne događa automatski. S pravom partnericom, dovoljno vremena, brige i treninga, tu je sve što vam je potrebno da biste bili dobar ljubavnik. Prvi put stvarno smije biti malo čudno i nezgrapno, ali to je sigurno početak fantastičnih seksualnih užitaka koji će vam uljepšati cijeli život. 

>> Odgovori na njena pitanja

31.07.2013. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Nike197
  11.08.2013. 19:40
  Bok,ja imam 16 godina i da vas pitam kad moj decko ne svrsi u mne nego ga izvadi na vrijeme ,dali mogu zatrudnjeti..procitala sam mnogo pitanja i odgovora al opet sam zbunjena,pa ako mi mozete odgovoriti bila bih vam zahvalna! Pozdrav
 2. avatar
  maida
  25.09.2013. 14:17
  trazim jednog momka za muza
 3. avatar
  Muhammed
  26.01.2016. 01:01
  Momci, kad hocete guzit, morate imat perfektan tajming. Morate pazit pogotovo kad su vasim curama plodni dani. Najbolje vam je pred menstruaciju jer su im tad neplodni dani. Al opet gledajte da ga izvadite prije svrsavanja ako nemate kondom. Sretno nadam se da sam pomogo kolko tolko
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh