« Muškarci
objavljeno prije 10 godina
FIJUUU

Što muškarci ne razumiju kod žena (a trebali bi)

Žene više vole suptilne igrice nego izravno očijukanje, no muškarcima je to ponekad preteško protumačiti na ispravan način

Što njemu nije jasno? :)
Što njemu nije jasno? :) (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

zavođenje

,

flert

,

signali

,

očijukanje

Muškarci rado flertaju i očijukaju sa ženama, to nije sporno, no kako to najčešće završava prilično nesretno, vrijedi znati koji su to znakovi koje muškarci jednostavno krivo tumače. Naime, ženama je diskretno i suptilno puno draže od očitog, što preferiraju muškarci koji ne žele puno razmišljati.

Dakle, ako vas žena kratko pogleda i skrene pogled, ona vam daje do znanja da joj se sviđate, a ne ono što se vama učinilo - da je okrenula glavu od vas zato što joj niste zanimljivi, pa se nemojte ni slučajno uvrijediti ili obeshrabriti, dapače.

>> Naučite flertati i budite privlačniji >>

Dvosmislene rečenice su područje na kojem se rijetko koji muškarac osjeća sigurno, pa najčešće potpuno krivo shvačaju signale koje dobivaju na taj način - ne, to nisu čudne riječi, to je flert na ženski način. 

>> Otkrivena tajna uspješnog flerta >>

Suptilni dodiri, koji trebaju izgledati kao slučajni, no ponavljaju se previše često da bi stvarno bili takvi također su nešto što muškarcima baš ne ide u glavu - proklinjat će činjenicu da ste se, eto, par puta dodirnuli, no vama nije palo na pamet da ga dohvatite, onako, čvršće. Da, to su znakovi da joj se sviđate i da je vrijeme da pređete u akciju!

05.06.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh