« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

Skinite kilograme jednostavnim savjetima

Ako ima tih par kilograma koji baš nikako ne žele otići s vašeg struka, poslušajte par dobrih savjeta koji će vam u tome pomoći

Par trikova i zadnje kile odlaze ...
Par trikova i zadnje kile odlaze ... (Shutterstock)
Više o

dijeta

,

vježbanje

,

mršavljenje

,

savjeti

,

skidanje kilograma

Dijeta i vježbanje dali su određene rezultate, no nekoliko zadnjih kilograma i dalje uporno stoji na krivim mjestima i nikako ne odlazi? Ne očajavajte, ne morate potpuno prestati jesti i vježbati cijeli dan, evo par savjeta koji će popraviti stvar.

>> Zanimljivi trikovi za mršavljenje >>

Za početak, počnite zapisivati sve što ste pojeli kako bi preciznije pratili unos kalorija. Uz to, neće vam se dati grickati jer biste onda morali i to zapisati. Ako spadate u disciplinirane ljude, ovaj savjet je savršen za vas.

>> Recepti za uspješno mršavljenje >>

Kad ogladnite, a znate da još ne bi trebali jesti, uzmite neku zdravu namirnicu i dobro je pomirišite. Zvuči pomalo sumanuto, no istraživanja provedena u Chicagu pokazala su da će naš mozak reagirati gotovo jednako kao da smo je i pojeli.

>> Jednostavni trikovi za mršavljenje >>

I da, izbacite iz upotrebe sve napitke koji nisu voda, čaj i prirodno iscijeđeni sokovi. Ako pijete samo vodu, mjesečno prosječno unesete čak 6 tisuća kalorija manje od onih koji konzumiraju alkohol, voćne sokove i gazirana pića. Toliko manje kalorija trebate i spaliti da bi došli do idealne linije ...

21.07.2014. 16:10:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh