« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 godina
SAVJETI

Jednostavni trikovi za mršavljenje

Ako ste sve posložili, počeli se zdravo hraniti i vježbati, a kilogrami ne idu dolje brzinom koju ste očekivali, evo par trikova kako stići do željene kilaže

Malo discipline i kile idu dolje
Malo discipline i kile idu dolje (Arhiva)
Više o

spavanje

,

mršavljenje

,

grickalice

,

trikovi

,

kurkuma

,

skidanje kilograma

,

zdrave grickalice

Mršavljenje je problematično pitanje koje nas, pogotovo prije ljeta, a kako se obično u ovo doba upuštamo u dijete, ne škodi nekoliko savjeta koji mogu dodatno pomoći u skidanju kilograma.

Za početak, ispraznite ormariće u kuhinji od nezdravih grickalica koje bi vas mogle dovesti u napast, a na njihovo mjesto postavite zdravu hranu koja treba biti prva stvar koju vidite kad otvorite vrata. 

>> Pametne grickalice - što jesti kad dođete u napast >>

Ništa manje važno od zdrave prehrane i vježbanja nije spavanje - osam sati dnevno nužno je potrebno kako biste bili naspavani i odmorni, pa vas tijekom dana neće savladavati umor koji ćete pokušati odagnati - hranom.

>> Spavanje uz svjetlo deblja >>

Kad osjetite glad, prvo popijte veliku čašu vode i pričekajte petnaestak minuta, možda ste bili samo žedni, prošetajte malo ako možete, pa ako ste i dalje gladni, pojedite nešto od te zdrave hrane koju ste pripremili.

>> Voda i mršavljenje - pitanja i odgovori >>

I za kraj - skinite sav višak s obroka, poput preljeva na salatama i sličnog, jer su to potpuno nepotrebne kalorije. Ako uz sve ovo malo promijenite ustaljene recepte i dodate nove začine poput kurkume ili kajenske papričice, kile će odlaziti uz puno manje muke. 

12.06.2014. 11:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh