« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 godina
SAVJETI

Zanimljivi trikovi za mršavljenje

Svi znamo da se kilograme skida dijetom i vježbanjem, no postoji par zgodnih trikova kojima ćete skinuti par kilograma i bez toga

Tortu jedite za doručak nedominantnom rukom
Tortu jedite za doručak nedominantnom rukom (DeviantArt)
Više o

mršavljenje

,

trikovi

,

skidanje kilograma

Skidanje kilograma postala je gotovo opsesija u današnjem društvu pretilih ljudi koji gledaju savršene fotošopirane ljude po društvenim mrežama i medijima, a kako se uvijek pokušava doći do nečega bez muke, evo par neortodoksnih savjeta za mršavljenje bez odricanja i vježbanja.

Započnimo s najvažnijim obrokom dana - doručkom. Stalno se preporučuje da bude uravnotežen, s cjelovitim žitaricama, proteinima i vlaknima, no možda ne bi bilo loše da probate s tortom za doručak. Naime, istraživanja su pokazala da će ljubitelji slatkiša na taj način drastično smanjiti unos nezdrave hrane tijekom dana.

Uz to, mogli biste je jesti nedominantnom rukom, jer ćete tako jesti sporije, prije se zasititi i pojesti manje hrane nego inače - dokazano i do 30 posto manje kalorija. Vrijedi isprobati, svakako.

Nemojte doručkovati u pidžami, savjetuju stručnjaci, jer ako jedete u komotnoj odjeći, pojest ćete više. Obucite usku odjeću kako biste bili svjesniji što jedete i ograničili unos.

Ako jedete vani ili kad kupujete hranu, plaćajte gotovinom, jer ćete na taj način biti svjesniji količine novaca koju trošite na jelo, pa ćete se suzdržavati da ne potrošite previše.

I za kraj, osim što treba ugasiti TV jer smo aktivniji kad nismo prikovani za ekran, kad vas zgrabi glad, pomirišite vaniliju. Dovoljno je par udaha da vam obuzdaju apetit.

15.05.2014. 09:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh