« Clubbing
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
ENTER FESTIVAL

Šest tisuća posjetitelja zapalilo Bačvice

Pijesak splitskih Bačvica sinoć nije bio dovoljno prostran za više od 6 000 posjetitelja koliko je na drugom danu Enter festivala 2011. plesalo u plićaku ove kultne splitske plaže

Drugi dan Enter festivala
Drugi dan Enter festivala (Tomislav Čubelić)
Više o

Bačvice

,

Laidback Luke

,

Enter festival

Odličan posao su obavili DJevi Joe2shine, Marc Bucca, Homeaffairs i Realness koji su čvrstim house ritmovima publiku držali u deliriju za vrijeme cijele večeri, čime su opravdali povjerenje organizatora i na pravi način zamjenili bolesnu zvjezdu druge večeri, Axwella.

Danas je na programu posljednji dan Enter festivala 2011. kada će na Bačvicama nastupati nizozemski superstar Laidback Luke. S obzirom na količinu posjetitelja i energiju koja je prva dva dana prštala na Bačvicama, s iščekivanjm očekujemo posljednju, pokazalo se finalnu večer ovog festivala.

Finalna večer Enter festivala 2011. se održava danas, u subotu, 6. kolovoza na splitskim Bačvicama s početkom u 21 sat. Ulaznice za ovaj house spektakl možete kupiti na ulazu u festival. Cijena ulaznice iznosi 150 kuna. Za sve informacije posjetite www.enter-festival.com.

Pogledajte sažetak drugog dana:

06.08.2011. 14:31:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh