« Clubbing
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
PARTY

Groove Armada u porečkom Byblosu

Ove godine oduševljavaju sa spektaklom Red Light, koji je izgrađen na četiri gramofona te brdu audio i vizualnih efekata

Groove Armada
Više o

Poreč

,

Byblos

,

Groove Armada

,

Red Light

12. kolovoza Porečki će klub Byblos ugostiti vrhunac sezone za glazbene sladokusce. U goste dolaze Groove Armade s multimedijskim showom Red Light. Andy i Tom, koji su se proslavili s ležernim, indie, dub, pop i house hitovima poput "I see you baby (Shakin' your ass)", "Superstylin'", "Look me in the eye sister", "Easy", "But I feel good", "If everybody looked the same" i "At the river", posljednjih su godina dizali prah s živim koncertima.

Ove godine oduševljavaju sa spektaklom Red Light, koji je izgrađen na četiri gramofona te brdu audio i vizualnih efekata. Kao i sve njihove dosadašnje projekte, tako i ovogodišnju atrakciju ljetnih festivala prolazi energija, značajna za vremena kad se je plesna elektronika kovala u napuštenim industrijskim skladištima, a istovremeno je postavljaju na velike pozornice. Byblos će uz Space s Ibize biti jedan od prvih klubova gdje ćete moći pogledati Red Light Show u živo!

09.08.2011. 17:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh